Spring naar inhoud

Helen's Free Food Market

Toegevoegd op: 25 maart 2020 Wekelijkse bezorgservice van gratis boodschappenpakketjes bij mensen die het financieel niet redden.

Het bezorgen van gratis boodschappenpakketjes bij mensen die het op dit moment financieel niet redden. De focus van de bezorging ligt in de wijken Volewijck en IJplein-Vogelbuurt van stadsdeel Noord, soms kan er ook in andere delen van Noord bezorgd worden na overleg. De bezorging vindt wekelijks plaats op dinsdagmiddag en is afhankelijk van de hoeveelheid gedoneerde producten.
 
Achtergrond:
Normaal gesproken organiseer ik wekelijks een Free Food Market bij De VerbroederIJ in de IJplein-Vogelbuurt. Daarbij halen we overgebleven producten op bij supermarkten, groenteboeren en bakkers en die producten geven we gratis weg aan mensen in de buurt. Dit om voedselverspilling tegen te gaan, maar ook om mensen die het goed kunnen gebruiken een steuntje in de rug te bieden.  

Meer informatie

Initiatief

Helen's Free Food Market

Voor wie
Subsidies

Geen subsidies

Meer initiatieven

Loading...

Initiatief

TRACKS Audiowandelingen

Wandelen is gezond en kunst en cultuur liggen op straat. Met de app TRACKS heeft elke Amsterdammer gratis de beschikking over een fantastische collectie kunstzinnige audiowandelingen.

Meer lezen over TRACKS Audiowandelingen

Initiatief

Samen in 1 Huis

Samen in 1 Huis verbindt jonge kamerzoekenden met ouderen die een kamer over hebben én wat gezelligheid zoeken. Met als missie de woningnood onder jongeren en de eenzaamheid onder ouderen te verminderen. Hierbij creëren wij een win-win situatie voor jong en oud.

Meer lezen over Samen in 1 Huis

Initiatief

Mensen Vieren Amsterdam

Vier samen met buurtbewoners de verjaardag van Amsterdam! Heb je een goed idee om op of rondom 27 oktober de 749e verjaardag in jouw buurt aandacht te geven? Dien je aanvraag in vanaf 1 juli.

Meer lezen over Mensen Vieren Amsterdam
Alle initiatieven bekijken

Login om verder te gaan

Hou mij op de hoogteCancel