Spring naar inhoud

SupMedi laat haar Amsterdamse hart spreken

Toegevoegd op: 25 maart 2020

SupMedi laat haar hart spreken door palets vol eten en drinken te schenken aan de Volksbond in Nieuw-West!

Sociaal betrokken zijn bij de mensen om je heen is belangrijk. Zeker nu we in een crisis zitten moeten we samen dat zware weer doorstaan. Daarom twijfelden we bij Supmedi niet toen Stadsdeel Amsterdam Nieuw-West ons koppelde aan de Volksbond. Stichting Volksbond Amsterdam maakt zich sterk voor kwetsbare mensen in onze stad. Dat is natuurlijk extra hard nodig nu we met COVID-19 te maken hebben. Juist nu merken we dat het even niet uitmaakt wie je bent of wat je maatschappelijke positie is: het coronavirus raakt ons allemaal. Tijd om een stapje extra te zetten voor Amsterdammers die het nodig hebben.

Door de hele stad heen laten mensen en bedrijven hun hart spreken. SupMedi springt bij door de Volksbond een pallet vol eten en drinken te schenken. Dat wordt straks verdeeld onder stadsgenoten die wel wat hulp kunnen gebruiken. "Heldhaftig, Vastberaden, Barmhartig": met zo'n stadsmotto kun je als Amsterdammer toch niet anders?

Categorieën

Doelgroep

Subsidies

Stadsdeel

Stadsdeel Nieuw-West

Gerelateerde initiatieven

Loading...

Kennisitem

Ondersteunen van maatschappelijk initiatief

Gemeente Amsterdam wil alle mooie initiatieven in de stad ondersteunen.

Meer lezen over Ondersteunen van maatschappelijk initiatief

Verhaal

Het Werkplaatsje

Sinds 2014 is het werkplaatsje de plek waar kunstenaar en docent Tessa Hendriks kinderen hun creativiteit laat ontdekken.

Meer lezen over Het Werkplaatsje

Verhaal

Terras Purmerplein: een terras van de hele buurt.

Normaal gebeurt er niet zoveel op het Purmerplein. Maar nu is het plein omgetoverd tot een foodcourt, compleet met foodtruck.

Meer lezen over Terras Purmerplein: een terras van de hele buurt.
Meer initiatieven bekijken

Login om verder te gaan

Hou mij op de hoogte
refresh

Cancel