Spring naar inhoud

Buddyzorg Kuria

Toegevoegd op: 26 maart 2020 Buddyzorg Kuria, een luisterend oor voor mensen die ernstig ziek zijn

Een buddy is een maatje die sociaal-emotionele steun biedt aan mensen die een ernstige ziekte hebben (bv kanker, COPD, nierfalen),  thuis wonen en weinig netwerk hebben. Een cliënt kan zichzelf aanmelden of een verwijzer meldt aan bij buddy@kuria.nl of 020-679 07 97. Een coördinator van Buddyzorg regelt op korte termijn een telefonische intake en coördineert het contact tussen cliënt en buddy. Buddyzorg is gratis.

Meer informatie

Initiatief

Buddyzorg Kuria

Contact buddy@kuria.nl
Voor wie
Waar
Subsidies

Geen subsidies

Meer initiatieven

Loading...

Initiatief

TRACKS Audiowandelingen

Wandelen is gezond en kunst en cultuur liggen op straat. Met de app TRACKS heeft elke Amsterdammer gratis de beschikking over een fantastische collectie kunstzinnige audiowandelingen.

Meer lezen over TRACKS Audiowandelingen

Initiatief

Samen in 1 Huis

Samen in 1 Huis verbindt jonge kamerzoekenden met ouderen die een kamer over hebben én wat gezelligheid zoeken. Met als missie de woningnood onder jongeren en de eenzaamheid onder ouderen te verminderen. Hierbij creëren wij een win-win situatie voor jong en oud.

Meer lezen over Samen in 1 Huis

Initiatief

Mensen Vieren Amsterdam

Vier samen met buurtbewoners de verjaardag van Amsterdam! Heb je een goed idee om op of rondom 27 oktober de 749e verjaardag in jouw buurt aandacht te geven? Dien je aanvraag in vanaf 1 juli.

Meer lezen over Mensen Vieren Amsterdam
Alle initiatieven bekijken

Login om verder te gaan

Hou mij op de hoogteCancel