Spring naar inhoud

Vondeldorpers voor elkaar en de buurt

Toegevoegd op: 26 maart 2020 Vondeldorp stimuleert een buurt waar mensen zich meer dan thuis kunnen voelen. De actie Vondeldorpers voor elkaar is in de buurt opgezet.

Stadsdorp Vondeldorp stimuleert, door elkaar te ontmoeten, een buurt waar mensen zich meer dan thuis kunnen voelen. In zo’n buurt kun je een borrel met elkaar drinken, van elkaars kennis en ervaring gebruikmaken, activiteiten met elkaar ondernemen en help je elkaar.
Speciaal voor de gevolgen van de coronamaatregelen is de actie 'Vondeldorpers voor elkaar' in de buurt opgezet. Zo coördineren wij met ons netwerk van 500 buurtbewoners, in ons stadsgebied, hulpaanbod en hulpvragen. Onze twee coördinatoren van de actie Paul Heerink - 06 21824002 (bestuurslid Vondeldorp) en Jaap van Kampen - 06 30566471 (secretaris Vondeldorp) staan garant voor korte lijnen en kennen de buurt en de bewoners. 

Meer informatie

Initiatief

Vondeldorpers voor elkaar en de buurt

Contact

Geen contact

Voor wie
Subsidies

Geen subsidies

Meer initiatieven

Loading...

Initiatief

Maak je eigen magazine

Dit project heeft als doel een actieve verbinding tussen jongeren, de gemeenschap en organisaties-ondernemers te stimuleren om de zichtbaarheid te vergroten en kennis over te dragen.

Meer lezen over Maak je eigen magazine

Initiatief

De Kiesmannen

De Kiesmannen is een creatief bureau dat jongeren activeert rondom maatschappelijke thema’s met meeslepende campagnes, lesprogramma’s en theatershows. Bij verkiezingen lanceren we grote producties om jongeren naar de stembus te krijgen.

Meer lezen over De Kiesmannen

Initiatief

De Zaak Muurbloem

Maakt vrouwen en hun werk zichtbaar en vindbaar in de stad.

Meer lezen over De Zaak Muurbloem
Alle initiatieven bekijken

Login om verder te gaan

Hou mij op de hoogte



Cancel