Spring naar inhoud

Stichting Witboek biedt hulp aan buurtbewoners

Toegevoegd op: 26 maart 2020 Stichting Witboek helpt buurtbewoners die vanwege het virus niet de deur uit kunnen.

In deze moeilijke tijden zetten wij als Sociaal Cultureel Centrum Stichting Witboek ons extra in en daar waar mogelijk bieden wij onze hulp aan iedereen die dat nodig heeft. Als iemand er de behoefte voor voelt, dan helpen wij graag vrijwillig. 
Bent u of kent u iemand die onze hulp kan gebruiken? Schroom dan niet om het ons door te geven via ons e-mailadres. Denk aan boodschappen doen, medicijnen ophalen, voor eten zorgen, of een andere passende klus. Onze vrijwilligers die in hun vrije tijd hulp aanbieden willen het makkelijker maken voor onze medemensen die daar behoefte aan heeft tijdens deze moeilijke tijden.

Deze tijden bieden ook kansen om verbinding en saamhorigheid in de samenleving te versterken. Dienstbaarheid in tijden van crisis vinden wij juist nu hard nodig. Niemand mag vergeten worden in deze moeilijke periode. Samen staan we sterk. 

Meer informatie

Initiatief

Sociaal Cultureel Centrum Stichting Witboek

Voor wie
Subsidies

Geen subsidies

Meer initiatieven

Loading...

Initiatief

Verbinding en ZIEN in de stad

Samen de vrijheid vieren

Meer lezen over Verbinding en ZIEN in de stad

Initiatief

Kringloop Muna

Kringloop Muna is de enige en leukste kringloop in Amsterdam Nieuw-West. Kom bij ons schatzoeken, kleding passen, een praatje maken of heerlijke koffie drinken!

Meer lezen over Kringloop Muna

Initiatief

Maak je eigen magazine

Dit project heeft als doel een actieve verbinding tussen jongeren, de gemeenschap en organisaties-ondernemers te stimuleren om de zichtbaarheid te vergroten en kennis over te dragen.

Meer lezen over Maak je eigen magazine
Alle initiatieven bekijken

Login om verder te gaan

Hou mij op de hoogte



Cancel