Spring naar inhoud

Mondkapjes maken vanuit mijn atelier

Toegevoegd op: 26 maart 2020 Ik maak vanuit mijn atelier mondkapjes samen met vrijwilligers. Alle mondkapjes worden daarna gratis bezorgd bij instanties en personen.

Vijfduizend mondkapjes maken in een week tijd – dat was het doel van Janne en het is gelukt! Met dank aan de bijna tweehonderd mensen die haar te hulp schoten, voor zowel het naaien, als het opzetten van de website en het rondbrengen van de mondkapjes naar onder andere de daklozenopvang en bejaardentehuizen. Janne woont in Bos en Lommer en heeft een atelier in de Amsterdamse Frederik Hendrikbuurt.

Janne kreeg feedback van de huisarts en helaas kunnen haar mondkapjes niet in de zorg gebruikt worden. Maar ze zijn zeker goed genoeg voor patiënten. Alle mondkapjes worden daarom gratis en voor niets naar allerlei instanties in Amsterdam gebracht, waaronder de daklozenopvang, hospice, gehandicaptenzorg, bejaardenhuizen en psychiatrie.

Instanties kunnen nog steeds mondkapjes aanvragen via de website of mail Janne op mondkapjeskrijgen2020@gmail.com. Je kunt maximaal tweehonderd mondkapjes aanvragen. Ook ‘gewone’ mensen mogen Janne om mondkapjes vragen. Ze stuurt pakketjes via de post naar de mensen die het hard nodig hebben. Je kan ook via de website aanmelden als je beschikt over een naaimachine om mondkapjes te maken. Het materiaal krijg je dan opgestuurd van Janne.

Meer informatie

Initiatief

Janne Mooij

Contact

Geen contact

Voor wie
Subsidies

Geen subsidies

Meer initiatieven

Loading...

Initiatief

Verbinding en ZIEN in de stad

Samen de vrijheid vieren

Meer lezen over Verbinding en ZIEN in de stad

Initiatief

Kringloop Muna

Kringloop Muna is de enige en leukste kringloop in Amsterdam Nieuw-West. Kom bij ons schatzoeken, kleding passen, een praatje maken of heerlijke koffie drinken!

Meer lezen over Kringloop Muna

Initiatief

Maak je eigen magazine

Dit project heeft als doel een actieve verbinding tussen jongeren, de gemeenschap en organisaties-ondernemers te stimuleren om de zichtbaarheid te vergroten en kennis over te dragen.

Meer lezen over Maak je eigen magazine
Alle initiatieven bekijken

Login om verder te gaan

Hou mij op de hoogte



Cancel