Spring naar inhoud

Buurtmaaltijd Bloemenbuurt

Toegevoegd op: 26 maart 2020 Sonja Hendriksma kookt maaltijden vanuit de buurtkamer Heliotroopstraat voor mensen die het niet breed hebben en niet naar buiten durven.

In de buurtkamer in de Heliotroopstraat kun je normaalgesproken op donderdag een buurtmaaltijd nuttigen voor een schappelijke prijs. Een leuke mogelijkheid om gezellig met je buren een hapje te prikken voor een schappelijke prijs. Voor sommige mensen ook een welkom avondje uit. Helaas is dat in de huidige situatie niet mogelijk. 

Sonja Hendriksma, vrijwilliger in de buurtkamer (en vaak ook de kok), wilde in deze tijd toch iets kunnen betekenen voor de kwetsbare mensen in de buurt. Sommige mensen hebben weinig te besteden en durven nu ook nog eens hun huis niet uit. Sonja kookt daarom 3 dagen in de week voor nu al 40 personen. Ze struint daarbij de koopjes af om nog betaalbare producten te vinden. Dat is toch lastig in deze tijd, veel betaalbare producten zijn uitverkocht. 

Meer informatie

Initiatief

Sonja Hendriksma, Buurtkamer Heliotroopstraat

Contact

Geen contact

Voor wie

Geen doelgroepen

Subsidies

Geen subsidies

Meer initiatieven

Loading...

Initiatief

De Kiesmannen

De Kiesmannen is een creatief bureau dat jongeren activeert rondom maatschappelijke thema’s met meeslepende campagnes, lesprogramma’s en theatershows. Bij verkiezingen lanceren we grote producties om jongeren naar de stembus te krijgen.

Meer lezen over De Kiesmannen

Initiatief

De Zaak Muurbloem

Maakt vrouwen en hun werk zichtbaar en vindbaar in de stad.

Meer lezen over De Zaak Muurbloem

Initiatief

Maak je eigen magazine

Dit project staat niet alleen voor de actieve betrokkenheid van jongeren, maar ook voor het creëeren van een gemeenschap waarin stichtingen en ondernemers hand in hand gaan om gezamenlijk positieve verandering te bewerkstelligen.

Meer lezen over Maak je eigen magazine
Alle initiatieven bekijken

Login om verder te gaan

Hou mij op de hoogteCancel