Spring naar inhoud

Stay at Home Stedelijk

Toegevoegd op: 27 maart 2020 Het Stedelijk Museum Amsterdam bezoeken vanuit huis

 | Het Stedelijk Museum Amsterdam is hét moderne en hedendaagse kunst en vormgeving in Nederland. Het museum presenteert een eigenzinnig programma van tentoonstellingen en evenementen waar actuele vragen van kunstenaars en de samenleving centraal staan. Met een collectie van circa 100.000 objecten met iconische werken van Karel Appel, Marc Chagall, Marlene Dumas, Kazimir Malevich, Yayoi Kusama, Gerrit Rietveld, Andy Warhol en Rineke Dijkstra en vele anderen is het Stedelijk een plek voor iedereen om kunst te ontdekken en te beleven.   Het Stedelijk Museum heeft naar aanleiding van de recente richtlijnen met betrekking tot het coronavirus tijdelijk de deuren voor bezoekers gesloten. Maar online gaan we door! Met Stay at home Stedelijk willen we ervoor zorgen dat bezoekers van de tentoonstellingen en de collectie van het museum kunnen blijven genieten en vanaf de bank mee op pad nemen ter inspiratie en steun tijdens de thuisblijfdagen.
 Op de Stay at home website is een uitgebreid aanbod te vinden van minidocumentaires - die we ook dagelijks om 16 uur delen op onze social kanalen, podcast & workshops voor kinderen en jongeren, audiotours en Home School: pakketten met lesmateriaal voor thuisonderwijs voor het primair en voortgezet onderwijs. Dit aanbod wordt de komende weken verder uitgebreid. Houd onze social media kanalen en de website in de gaten voor nieuwe initiatieven.  Daarnaast verzorgt het Stedelijk Museum één keer per week een live tour op Instagram. Tijdens deze live tours neemt een expert de kijker live mee door een tentoonstelling (bijvoorbeeld de nieuwe tentoonstelling Nam Jun Paik: The Future is Now die nog niemand heeft gezien of de collectie Stedelijk BASE). Na afloop is de live tour nog te zien - en blijft de tour beschikbaar - op YouTube en Facebook. 

Meer informatie

Initiatief

Stay at Home Stedelijk door Stedelijk Museum Amsterdam

Contact

Geen contact

Voor wie
Waar
Subsidies

Geen subsidies

Meer initiatieven

Loading...

Initiatief

Kringloop Muna

Kringloop Muna is de enige en leukste kringloop in Amsterdam Nieuw-West. Kom bij ons schatzoeken, kleding passen, een praatje maken of heerlijke koffie drinken!

Meer lezen over Kringloop Muna

Initiatief

Maak je eigen magazine

Dit project heeft als doel een actieve verbinding tussen jongeren, de gemeenschap en organisaties-ondernemers te stimuleren om de zichtbaarheid te vergroten en kennis over te dragen.

Meer lezen over Maak je eigen magazine

Initiatief

De Kiesmannen

De Kiesmannen is een creatief bureau dat jongeren activeert rondom maatschappelijke thema’s met meeslepende campagnes, lesprogramma’s en theatershows. Bij verkiezingen lanceren we grote producties om jongeren naar de stembus te krijgen.

Meer lezen over De Kiesmannen
Alle initiatieven bekijken

Login om verder te gaan

Hou mij op de hoogte



Cancel