Spring naar inhoud

Red je boeketje

Toegevoegd op: 27 maart 2020 Strijd tegen eenzaamheid en steun Nederlandse bloementelers!

Red je Boeketje heeft twee doelen. Het hoofddoel is geïsoleerde ouderen ondersteunen tijdens deze coronacrisis, want wij gunnen iedereen een fijne oude dag. Daarom gaan gedoneerde bloemen naar alle 120.000 ouderen in verzorgingstehuizen in Nederland. Je kunt ook zelf een boeket sturen naar een geliefde of bijvoorbeeld een bekende in de zorg. Samen geven we Nederland kleur.

Tegelijkertijd helpen we de Nederlandse telers, die het zwaar hebben. Zij mogen hun bloemen niet exporteren en hebben enorm veel bloemen over. Weggooien is ongelooflijk zonde en daarom kun jij ze kopen en laten bezorgen voor een prikkie. Zo creëer je banen én maak je iemand blij. 

Meer informatie

Initiatief

Sam Rohn, CEO van Red je Pakketje

Contact

Geen contact

Voor wie
Waar
Subsidies

Geen subsidies

Meer initiatieven

Loading...

Initiatief

Maak je eigen magazine

Dit project heeft als doel een actieve verbinding tussen jongeren, de gemeenschap en organisaties-ondernemers te stimuleren om de zichtbaarheid te vergroten en kennis over te dragen.

Meer lezen over Maak je eigen magazine

Initiatief

De Kiesmannen

De Kiesmannen is een creatief bureau dat jongeren activeert rondom maatschappelijke thema’s met meeslepende campagnes, lesprogramma’s en theatershows. Bij verkiezingen lanceren we grote producties om jongeren naar de stembus te krijgen.

Meer lezen over De Kiesmannen

Initiatief

De Zaak Muurbloem

Maakt vrouwen en hun werk zichtbaar en vindbaar in de stad.

Meer lezen over De Zaak Muurbloem
Alle initiatieven bekijken

Login om verder te gaan

Hou mij op de hoogte



Cancel