Spring naar inhoud

Luisteren met Aandacht

Toegevoegd op: 29 maart 2020 In deze tijd kunnen gedachten of vragen over de betekenis van het leven spelen. Wij luisteren, bieden steun en helpen gedachten te ordenen

Het Centrum voor Levensvragen (CvL) is opgericht om mensen in de thuissituatie te ondersteunen bij zingevingsvragen en biedt de mogelijkheid voor een persoonlijk gesprek. Onze begeleiders zijn speciaal opgeleid om mensen te begeleiden bij vragen rondom zingeving, kwaliteit van leven en sterven. Zij beschikken over een luisterend oor en het vermogen om u te steunen in moeilijke tijden. Samen onderzoekt u wat houvast geeft en helpt om verder te kunnen.

Wij kunnen dit doen dankzij de landelijke subsidie die het ministerie van VWS ter beschikking heeft gesteld. De subsidie is bedoeld voor mensen van boven de 50. Doelgroepen zijn: mensen die eenzaam zijn of patiënten die palliatief zijn (en hun naasten). In deze tijd van maatregelen rondom het coronavirus kunnen ook mensen van 50 jaar en ouder, die zorgen over deze moeilijke tijd hebben, een beroep op het CvL doen.

Meer informatie

Initiatief

Centrum voor Levensvragen Amsterdam

Voor wie
Waar
Subsidies

Geen subsidies

Meer initiatieven

Loading...

Initiatief

Kringloop Muna

Kringloop Muna is de enige en leukste kringloop in Amsterdam Nieuw-West. Kom bij ons schatzoeken, kleding passen, een praatje maken of heerlijke koffie drinken!

Meer lezen over Kringloop Muna

Initiatief

Maak je eigen magazine

Dit project heeft als doel een actieve verbinding tussen jongeren, de gemeenschap en organisaties-ondernemers te stimuleren om de zichtbaarheid te vergroten en kennis over te dragen.

Meer lezen over Maak je eigen magazine

Initiatief

De Kiesmannen

De Kiesmannen is een creatief bureau dat jongeren activeert rondom maatschappelijke thema’s met meeslepende campagnes, lesprogramma’s en theatershows. Bij verkiezingen lanceren we grote producties om jongeren naar de stembus te krijgen.

Meer lezen over De Kiesmannen
Alle initiatieven bekijken

Login om verder te gaan

Hou mij op de hoogte



Cancel