Kiekie Art: verkoop fotokunst top talent

Toegevoegd op 29 maart 2020

Kiekie Art is een online gallery met fotokunst van fotografisch toptalent voor aan jouw muur! #supportcreatives

Kiekie Art: fotokunst van toptalent aan jouw muur

Als gevolg van overheidsmaatregelen ter bestrijding van het coronavirus, zitten veel bedrijven en zzp’ers in zwaar weer. Maar uit nood worden de mooiste dingen geboren!

Denise Woerdman, eigenaar FotoLabKiekie en Kiekie Tabloid kreeg de afgelopen week diverse mails van fotografen die hun werk willen aanbieden voor de verkoop.

“Toen ontstond het idee een online gallery op te zetten, met daarin het werk van de talenten gebundeld, bedoeld voor de verkoop”, legt Denise uit. “Want dat willen we bereiken met Kiekie Art, een steuntje in de rug voor de zelfstandig ondernemer: de (beginnende) fotograaf in dit geval”, voegt zij daaraan toe. Kiekie Art bestaat uit 'upcoming talent' en biedt per fotograaf twee foto’s aan, die op twee verschillende manieren en in vier verschillende formaten gefinished kunnen worden zoals op Fine Art papier in combinatie met Dibond.

Tijdens deze coronacrisis geen foto-exposities of bezoeken aan musea. Maar door een aankoop bij Kiekie Art haal je de kunst wel naar je eigen huis.

De fotokunst is zeer toegankelijke geprijsd, dat maakt dit een unieke kans om die lege plek aan de muur op te vullen met een gelimiteerde editie van fotografisch toptalent.''

Kijk op kiekie-art.com voor het overzicht van de fotowerken en meer informatie over het bestelproces.

Over FotoLabKiekie en Kiekie Tabloid

''Bij FotoLabKiekie adviseren en printen wij veel voor eindexamenstudenten van verschillende fotografie- en kunstopleidingen. Kiekie Tabloid is een magazine over hedendaagse fotografie op tabloidformaat en fungeert als platform voor aanstormend talent met interviews en portfolio's. Een echte broedplaats dus. Op Kiekie Art een selectie van dit toptalent!''

Applaudiseer voor dit initiatief

Initiatiefnemer

Denise Woerdman

www.kiekie-art.com

kiekiegallery@kiekiekrant.com

Deel dit initiatief

Uitgelichte initiatieven

Bekijk alle initiatieven

Potje balkon bingo organiseren.

Goed bezig! Kan jouw initiatief hulp gebruiken?

Stuur je initiatief in

Login om verder te gaan

Hou mij op de hoogteCancel