Spring naar inhoud

Gratis accommodatie voor medisch personeel.

Toegevoegd op: 30 maart 2020 Platform om medisch personeel en hulpdiensten gratis accommodatie aan te bieden. Medische organisaties kunnen zich aanmelden en zelf boeken

Het platform is hier te vinden via: airbnb.nl/covid19relief

Via het platform kunnen hulpverleners en medisch personeel gratis accommodaties krijgen dichtbij bijvoorbeeld het ziekenhuis. Uiteraard gaat het om accommodaties met separate ruimtes in verband met de privacy en de veiligheid

Wij zijn op zoek naar partners binnen de overheid, non-profit sector, medische wereld om medisch personeel te koppelen aan accommodaties die worden aangeboden door onze hosts door heel Nederland. Deze partners kunnen verblijven reserveren namens medisch personeel en tegelijkertijd waarborgen dat dit personeel COVID-19 gerelateerde werkzaamheden uitvoert en bekend is met de geldende veiligheidsvoorschriften. 

U kunt alvast uw organisatie aanmelden zodat als er een huisvestingsvraag ontstaat wij snel kunnen schakelen. Wij hopen dat u zich aanmeldt (dit kan onderaan bij het kopje samenwerken). Dit kan uiteraard ook de komende weken zijn indien de behoefte dan ontstaat voor tijdelijke huisvesting.
 
Voor vragen kunt altijd contact opnemen.

Meer informatie

Initiatief

Airbnb

Voor wie
Waar
Subsidies

Geen subsidies

Meer initiatieven

Loading...

Initiatief

Maak je eigen magazine

Dit project heeft als doel een actieve verbinding tussen jongeren, de gemeenschap en organisaties-ondernemers te stimuleren om de zichtbaarheid te vergroten en kennis over te dragen.

Meer lezen over Maak je eigen magazine

Initiatief

De Kiesmannen

De Kiesmannen is een creatief bureau dat jongeren activeert rondom maatschappelijke thema’s met meeslepende campagnes, lesprogramma’s en theatershows. Bij verkiezingen lanceren we grote producties om jongeren naar de stembus te krijgen.

Meer lezen over De Kiesmannen

Initiatief

De Zaak Muurbloem

Maakt vrouwen en hun werk zichtbaar en vindbaar in de stad.

Meer lezen over De Zaak Muurbloem
Alle initiatieven bekijken

Login om verder te gaan

Hou mij op de hoogte



Cancel