Spring naar inhoud

Gratis accommodatie voor medisch personeel.

Toegevoegd op 30 maart 2020

Platform om medisch personeel en hulpdiensten gratis accommodatie aan te bieden. Medische organisaties kunnen zich aanmelden en zelf boeken

Het platform is hier te vinden via: airbnb.nl/covid19relief

Via het platform kunnen hulpverleners en medisch personeel gratis accommodaties krijgen dichtbij bijvoorbeeld het ziekenhuis. Uiteraard gaat het om accommodaties met separate ruimtes in verband met de privacy en de veiligheid

Wij zijn op zoek naar partners binnen de overheid, non-profit sector, medische wereld om medisch personeel te koppelen aan accommodaties die worden aangeboden door onze hosts door heel Nederland. Deze partners kunnen verblijven reserveren namens medisch personeel en tegelijkertijd waarborgen dat dit personeel COVID-19 gerelateerde werkzaamheden uitvoert en bekend is met de geldende veiligheidsvoorschriften. 

U kunt alvast uw organisatie aanmelden zodat als er een huisvestingsvraag ontstaat wij snel kunnen schakelen. Wij hopen dat u zich aanmeldt (dit kan onderaan bij het kopje samenwerken). Dit kan uiteraard ook de komende weken zijn indien de behoefte dan ontstaat voor tijdelijke huisvesting.
 
Voor vragen kunt altijd contact opnemen.

Dit initiatief kan jouw hulp gebruiken!

Wat

Wij zijn op zoek naar partners (organisaties) die de boekingen kunnen maken voor medisch personeel en hulpverleners. Hiervoor moeten de organisaties zich aanmelden via het platform.

Hoe

airbnb.nl/covid19relief

Applaudiseer voor dit initiatief

Deel dit initiatief

Uitgelichte initiatieven

Bekijk alle initiatieven

Potje balkon bingo organiseren.

Goed bezig! Kan jouw initiatief hulp gebruiken?

Stuur je initiatief in

Login om verder te gaan

Hou mij op de hoogteCancel