Spring naar inhoud

Gezonde en verse maaltijden door een buurtgenoot!

Toegevoegd op: 30 maart 2020 Mensen voor wie het heel fijn zou zijn als een buurtgenoot een warme maaltijd komt brengen koppelen we aan een buurtgenoot die dat doet!

Ken of ben jij iemand voor wie het heel fijn zou zijn als een buurtgenoot een warme maaltijd (en andere boodschappen) komt brengen? Bijvoorbeeld omdat je in een kwetsbare positie zit en daardoor niet graag buiten komt, omdat je een cruciaal beroep hebt en lange dagen maakt of omdat je tijdelijk in quarantaine zit? Vul dan het formulier op onze website in. Iemand van Stichting Thuisgekookt belt je zo snel mogelijk om te bespreken wat je precies nodig hebt en gaat meteen voor je op zoek naar een buurtgenoot die jou kan helpen!

Meer informatie

Initiatief

Stichting Thuisgekookt

Voor wie
Waar
Subsidies

Geen subsidies

Meer initiatieven

Loading...

Initiatief

Maak je eigen magazine

Dit project heeft als doel een actieve verbinding tussen jongeren, de gemeenschap en organisaties-ondernemers te stimuleren om de zichtbaarheid te vergroten en kennis over te dragen.

Meer lezen over Maak je eigen magazine

Initiatief

De Kiesmannen

De Kiesmannen is een creatief bureau dat jongeren activeert rondom maatschappelijke thema’s met meeslepende campagnes, lesprogramma’s en theatershows. Bij verkiezingen lanceren we grote producties om jongeren naar de stembus te krijgen.

Meer lezen over De Kiesmannen

Initiatief

De Zaak Muurbloem

Maakt vrouwen en hun werk zichtbaar en vindbaar in de stad.

Meer lezen over De Zaak Muurbloem
Alle initiatieven bekijken

Login om verder te gaan

Hou mij op de hoogte



Cancel