Spring naar inhoud

Online colleges

Toegevoegd op 30 maart 2020

Door online colleges aan te bieden die gegeven worden door studenten wil de stichting Oud Geleerd Jong Gedaan positieve afleiding bieden.

Alle verpleeghuizen in Nederland zijn op slot. Geen bezoek meer voor ruim honderdduizend ouderen. Ook thuiswonende senioren worden geraakt door de coronamaatregelen van het kabinet. Een ramp, voor hen voor wie de dagen toch vaak al zo lang duren.

Stichting Oud Geleerd Jong Gedaan wil deze ouderen de komende maanden toch bereiken en wat afleiding bieden. Normaal gesproken organiseert de stichting interactieve colleges, door het hele land. Senioren worden er uitgedaagd door studentdocenten en tijdens de afwisselende bijeenkomsten wordt hun brein flink aan het werk gezet. Het aanbod is divers, van strafrecht tot de Griekse oudheid en van kunstgeschiedenis tot biologie.

Die bijeenkomsten kunnen nu niet doorgaan en daarom gaat Oud Geleerd Jong Gedaan de colleges online aanbieden. Op die manier kunnen alle ouderen en andere nieuwsgierige mensen toch worden bereikt en dat is extra nodig in deze moeilijke tijd. De eerste colleges zijn nu al gratis te volgen via www.oudgeleerdjonggedaan.nl/onlinecolleges.

Dit initiatief kan jouw hulp gebruiken!

Wat

Media aandacht bereiken, fondsen en sponsoren vinden die initiatief ondersteunen financieel.

Hoe

info@ogjg.nl

Applaudiseer voor dit initiatief

Initiatiefnemer

Stichting Oud Geleerd Jong Gedaan

www.oudgeleerdjonggedaan.nl

info@ogjg.nl

Deel dit initiatief

Uitgelichte initiatieven

Bekijk alle initiatieven

Potje balkon bingo organiseren.

Goed bezig! Kan jouw initiatief hulp gebruiken?

Stuur je initiatief in

Login om verder te gaan

Hou mij op de hoogteCancel