Spring naar inhoud

Kleine verrassing voor kwetsbare stadsgenoten

Toegevoegd op: 30 maart 2020 Maak een groot verschil voor kwetsbare stadsgenoten met een kleine verrassing. Geef hen via stichting NL Cares een cadeautje of kaartje.

Door het coronavirus zijn stadsgenoten die het moeilijk hebben, nog kwetsbaarder. Met een klein gebaar kunnen wij veel voor hen betekenen in deze lastige tijd.
Je kunt je als vrijwilliger aanmelden en kwetsbare gezinnen of eenzame ouderen een hart onder de riem steken door via NL Cares een klein cadeautje of een geschreven kaartje te geven. Zo hebben we toch aandacht voor elkaar en kunnen we elkaar opvrolijken. Een puzzelboekje, teken- en knutselspullen, of kleine gezelschapsspelletjes maken al een groot verschil en helpen om invulling te geven aan de dag. Zo weten deze gezinnen en ouderen dat er aan hen gedacht wordt, en helpen we elkaar op een veilige manier deze bizarre tijd door. 

Meer informatie

Initiatief

Stichting NL Cares

Website www.nlcares.nl
Voor wie
Waar
Subsidies

Geen subsidies

Meer initiatieven

Loading...

Initiatief

Verbinding en ZIEN in de stad

Samen de vrijheid vieren

Meer lezen over Verbinding en ZIEN in de stad

Initiatief

Kringloop Muna

Kringloop Muna is de enige en leukste kringloop in Amsterdam Nieuw-West. Kom bij ons schatzoeken, kleding passen, een praatje maken of heerlijke koffie drinken!

Meer lezen over Kringloop Muna

Initiatief

Maak je eigen magazine

Dit project heeft als doel een actieve verbinding tussen jongeren, de gemeenschap en organisaties-ondernemers te stimuleren om de zichtbaarheid te vergroten en kennis over te dragen.

Meer lezen over Maak je eigen magazine
Alle initiatieven bekijken

Login om verder te gaan

Hou mij op de hoogte



Cancel