Spring naar inhoud

QuaranTraining - Bootcamp voor thuiszitters

Toegevoegd op 31 maart 2020

Zit je thuis met quarantaine maar wil je wel graag in beweging en fit blijven? Doe mee met bootcamp vanuit je huiskamer!

Zit je thuis met quarantaine maar wil je wel graag in beweging en fit blijven? Doe mee met de QuaranTien Dagen Bootcamp Challenge! Gewoon vanuit je huiskamer. Net als ik. 

10 dagen lang: full body workouts – kracht- en conditionele oefeningen.

Ik plaats elke dag, 10 dagen lang, een nieuwe full body-workout in de vorm van een homevideo (vanuit m’n mini-huiskamer in Amsterdam), zodat je als thuiszitter gemakkelijk sportief blijft. Iedere dag een andere focus, en met de dag ietsjes zwaarder. Dag 10? Dat wordt een uitdaging. Maar wanneer jij quarantaine uitkomt, ben je topfit en fiets je in een adem weer naar kantoor.

Wanneer moet je de bootcampoefeningen uitvoeren? Begin je dag met de nieuwe challenge / workout die rond 08.30 uur online komt, gebruik de video’s als lunchsessie om de dag te doorbreken, eindig je thuiswerkdag om je stijve lichaam weer te versoepelen of verspreid de herhalingen van de workout over de hele werkdag – zet een wekker en forceer jezelf 3-5X op de dag in beweging te komen.

De video’s dienen als inspiratie en zijn voor alle niveau’s toegankelijk (met hier en daar wat intensivering wel!). En zoals gebruikelijk bij Greenfit Bootcamp: we maken enkel gebruik van ons eigen lichaamsgewicht.

Vind alle QuaranTien Dagen-video’s op de website. De video's zijn uiteraard te gebruiken wanneer je maar wilt, je hoeft je niet perse te houden aan de exacte dagen wanneer je pas later met de challenge instroomt. En hergebruik je favoriete challenges weer gedurende thuisquarantaine!

Applaudiseer voor dit initiatief

Deel dit initiatief!

Uitgelichte initiatieven

Bekijk alle initiatieven

Potje balkon bingo organiseren.

Goed bezig! Kan jouw initiatief hulp gebruiken?

Stuur je initiatief in

Login om verder te gaan

Hou mij op de hoogteCancel