Spring naar inhoud

De Thuismakers

Toegevoegd op: 31 maart 2020 De Thuismakers van Waag presenteren iedere vrijdag nieuwe experimenten en leuke maakopdrachten voor kinderen tussen 7 en 12 jaar.

De Thuismakers van Waag presenteren iedere vrijdag nieuwe experimenten en leuke maakopdrachten voor kinderen tussen 7 en 12 jaar. Zo gaan we samen de verveling te lijf, en leren we een heleboel door te maken.

Bij alle opdrachten vind je een downloadbare handleiding met uitgebreide uitleg en een lijst met materialen die je nodig hebt. De experimenten en maakopdrachten zijn allemaal uit te voeren in jouw eigen huis, tuin en/of keuken.

De afgelopen twee weken hebben we samen vanuit huis gewerkt aan onze eigen slimme tuintjes, en hebben we bonenplantjes gekweekt. Deze week komt er op vrijdag weer een nieuwe uitdaging online, die simpel te volgen is door middel van een online instructable en een video van de Thuismakers van Waag.

Alle afleveringen van de Thuismakers zijn hier te vinden: https://waag.org/nl/project/de-thuismakers.

Over Waag Makes: De Thuismakers

De online workshops en instructables (handleidingen) die we in deze serie aanbieden stellen kinderen in staat om met behulp van proefjes hun directe omgeving in kaart te brengen en te duiden. Zo komen ze op speelse wijze in aanraking met de mogelijkheden van technologie en wetenschap. De serie is een alternatief voor de programma’s die we normaliter aanbieden in het kader van het Europese project DO IT, de OBA Maakplaats021 en Waag Open.

Meer informatie

Initiatief

Waag | Technology & Society

Contact

Geen contact

Voor wie
Waar
Subsidies

Geen subsidies

Meer initiatieven

Loading...

Initiatief

Kringloop Muna

Kringloop Muna is de enige en leukste kringloop in Amsterdam Nieuw-West. Kom bij ons schatzoeken, kleding passen, een praatje maken of heerlijke koffie drinken!

Meer lezen over Kringloop Muna

Initiatief

Maak je eigen magazine

Dit project heeft als doel een actieve verbinding tussen jongeren, de gemeenschap en organisaties-ondernemers te stimuleren om de zichtbaarheid te vergroten en kennis over te dragen.

Meer lezen over Maak je eigen magazine

Initiatief

De Kiesmannen

De Kiesmannen is een creatief bureau dat jongeren activeert rondom maatschappelijke thema’s met meeslepende campagnes, lesprogramma’s en theatershows. Bij verkiezingen lanceren we grote producties om jongeren naar de stembus te krijgen.

Meer lezen over De Kiesmannen
Alle initiatieven bekijken

Login om verder te gaan

Hou mij op de hoogte



Cancel