Spring naar inhoud

Waag Talks

Toegevoegd op 31 maart 2020

Elke week organiseert Waag gratis online publieksprogramma over diverse onderwerpen, zoals DIY maakinitiatieven in tijden van corona.

Elke week organiseert Waag een gratis online publieksprogramma ter vervanging van ons reguliere publieksprogramma. Dat doen we onder de volgende drie pijlers:

- Waag Makes, zie o.a. https://waag.org/nl/event/waag-makes-de-thuismakers
- Waag Shares, zie o.a. https://waag.org/nl/article/waag-shares-thuiswerken-de-public-stack
- Waag Talks: elke week organiseren we een of meerdere gratis online meetups via Zoom.

Ga bijvoorbeeld op 1 april met ons in gesprek over de voordelen en gevaren van DIY maakinitiatieven in tijden van corona: met onder meer Marleen Stikker en Pieter van Boheemen gaan we in gesprek over wat Fablabs en makers kunnen doen in deze tijd om de druk op de zorg te verlichten. Zo is Waags Fablab klaar voor de productie van zogenoemde 'face shields'. (https://waag.org/nl/event/online-meetup-waag-talks-diy-maker-initiatieven-tijden-van-corona).

Of neem op 2 april deel aan de meetup van LABS: Future Interiors, waarin we met Studio Samira Boon en sprekers in gesprek gaan over het creëren van een gezonde klimaat binnenshuis, aan de hand van nieuwe materialen vanuit levende organismen. (https://waag.org/nl/event/online-meetup-labs-future-interiors-meetup-1).

Elke week komt het online publieksprogramma online via https://waag.org/nl. Houd onze website daarom in de gaten. We zien je graag bij een van de meetups!

Applaudiseer voor dit initiatief

Initiatiefnemer

Waag | Technology & Society

https://waag.org/nl

Deel dit initiatief

Uitgelichte initiatieven

Bekijk alle initiatieven

Potje balkon bingo organiseren.

Goed bezig! Kan jouw initiatief hulp gebruiken?

Stuur je initiatief in

Login om verder te gaan

Hou mij op de hoogteCancel