Spring naar inhoud

Waag Talks

Toegevoegd op: 31 maart 2020 Elke week organiseert Waag gratis online publieksprogramma over diverse onderwerpen, zoals DIY maakinitiatieven in tijden van corona.

Elke week organiseert Waag een gratis online publieksprogramma ter vervanging van ons reguliere publieksprogramma. Dat doen we onder de volgende drie pijlers:

- Waag Makes, zie o.a. https://waag.org/nl/event/waag-makes-de-thuismakers
- Waag Shares, zie o.a. https://waag.org/nl/article/waag-shares-thuiswerken-de-public-stack
- Waag Talks: elke week organiseren we een of meerdere gratis online meetups via Zoom.

Ga bijvoorbeeld op 1 april met ons in gesprek over de voordelen en gevaren van DIY maakinitiatieven in tijden van corona: met onder meer Marleen Stikker en Pieter van Boheemen gaan we in gesprek over wat Fablabs en makers kunnen doen in deze tijd om de druk op de zorg te verlichten. Zo is Waags Fablab klaar voor de productie van zogenoemde 'face shields'. (https://waag.org/nl/event/online-meetup-waag-talks-diy-maker-initiatieven-tijden-van-corona).

Of neem op 2 april deel aan de meetup van LABS: Future Interiors, waarin we met Studio Samira Boon en sprekers in gesprek gaan over het creëren van een gezonde klimaat binnenshuis, aan de hand van nieuwe materialen vanuit levende organismen. (https://waag.org/nl/event/online-meetup-labs-future-interiors-meetup-1).

Elke week komt het online publieksprogramma online via https://waag.org/nl. Houd onze website daarom in de gaten. We zien je graag bij een van de meetups!

Meer informatie

Initiatief

Waag | Technology & Society

Contact

Geen contact

Voor wie
Waar
Subsidies

Geen subsidies

Meer initiatieven

Loading...

Initiatief

Maak je eigen magazine

Dit project heeft als doel een actieve verbinding tussen jongeren, de gemeenschap en organisaties-ondernemers te stimuleren om de zichtbaarheid te vergroten en kennis over te dragen.

Meer lezen over Maak je eigen magazine

Initiatief

De Kiesmannen

De Kiesmannen is een creatief bureau dat jongeren activeert rondom maatschappelijke thema’s met meeslepende campagnes, lesprogramma’s en theatershows. Bij verkiezingen lanceren we grote producties om jongeren naar de stembus te krijgen.

Meer lezen over De Kiesmannen

Initiatief

De Zaak Muurbloem

Maakt vrouwen en hun werk zichtbaar en vindbaar in de stad.

Meer lezen over De Zaak Muurbloem
Alle initiatieven bekijken

Login om verder te gaan

Hou mij op de hoogte



Cancel