Spring naar inhoud

OMZIEN NAAR ELKAAR

Toegevoegd op: 31 maart 2020 Omzien naar elkaar door middel van een kaartje en of cadeautje uit eigen huis. Zo blijven we in contact met onze buren.

Wij willen mensen met elkaar verbinden! Maakt u zich zorgen om een buurtbewoner? Of wil je gewoon even een praatje? Stuur een kaartje of een cadeautje uit eigen huis. 
Met daarin uw contactgegevens en u kunt de buur ook wijzen op de mogelijkheden van Burenhulp Westerpark (burenhulp.westerpark@gmail.com/ 06 8325 4089). 
Wij doen dit graag allemaal tegelijk, samen op Paas Zaterdag om 11.00 uur. 
Kijk om u heen, in uw huizenblok, in de straat en bedenkt welke buur in deze tijd extra aandacht  nodig heeft. 
Met dit initiatief kunnen we nog meer omzien naar elkaar. Het is voor  iedereen toegankelijk. Kijk ook in de aankomende Staatskrant, daarin staat een advertentie met extra tekst en uitleg. 

Meer informatie

Initiatief

Kerk & Buurt Westerpark

Voor wie
Subsidies

Geen subsidies

Meer initiatieven

Loading...

Initiatief

Maak je eigen magazine

Dit project heeft als doel een actieve verbinding tussen jongeren, de gemeenschap en organisaties-ondernemers te stimuleren om de zichtbaarheid te vergroten en kennis over te dragen.

Meer lezen over Maak je eigen magazine

Initiatief

De Kiesmannen

De Kiesmannen is een creatief bureau dat jongeren activeert rondom maatschappelijke thema’s met meeslepende campagnes, lesprogramma’s en theatershows. Bij verkiezingen lanceren we grote producties om jongeren naar de stembus te krijgen.

Meer lezen over De Kiesmannen

Initiatief

De Zaak Muurbloem

Maakt vrouwen en hun werk zichtbaar en vindbaar in de stad.

Meer lezen over De Zaak Muurbloem
Alle initiatieven bekijken

Login om verder te gaan

Hou mij op de hoogte



Cancel