Spring naar inhoud

Online delen van talenten

Toegevoegd op: 31 maart 2020 Nu veel mensen thuiszitten, ziet Ilias dat als een kans. Mensen kunnen hun talent online delen, zodat anderen daar weer van kunnen leren.

Kinderburgemeester Ilias roept mensen op om hun talenten online met andere mensen te delen. Via zijn facebookpagina en instragram brengt hij mensen met elkaar in contact, om juist tijdens deze periode van quarantaine van elkaar te kunnen leren. Zo heeft Hakim van Sesamstraat een workshop mime gegeven, is er een presentatie tegen pesten gegeven door Soumaya, en heeft Narijisse online een workshop cupcakes bakken gegeven. Ilias staat open voor alle creatieve ideeën en inzendingen, hij maakt zelf een selectie om er een programma van te maken. Volg zijn facebookpagina en Instragram om zelf vanuit huis mee te kunnen doen!

Meer informatie

Initiatief

Kinderburgemeester Ilias

Contact

Geen contact

Waar
Subsidies

Geen subsidies

Meer initiatieven

Loading...

Initiatief

Verbinding en ZIEN in de stad

Samen de vrijheid vieren

Meer lezen over Verbinding en ZIEN in de stad

Initiatief

Kringloop Muna

Kringloop Muna is de enige en leukste kringloop in Amsterdam Nieuw-West. Kom bij ons schatzoeken, kleding passen, een praatje maken of heerlijke koffie drinken!

Meer lezen over Kringloop Muna

Initiatief

Maak je eigen magazine

Dit project heeft als doel een actieve verbinding tussen jongeren, de gemeenschap en organisaties-ondernemers te stimuleren om de zichtbaarheid te vergroten en kennis over te dragen.

Meer lezen over Maak je eigen magazine
Alle initiatieven bekijken

Login om verder te gaan

Hou mij op de hoogte



Cancel