Spring naar inhoud

Bezorg je oma geen corona maar een kaartje!

Toegevoegd op: 31 maart 2020 Met de app van Omapost stuur je gemakkelijk je online foto's naar je opa en oma.

Met de app van Omapost stuur je gemakkelijk je online foto's naar je opa en oma. Ze krijgen een offline kaartje door de brievenbus. Op dat kaartje staat ook je persoonlijke boodschap en je telefoonnummer; een goede reden om te bellen of af te spreken! Zo weet oma beter wat je doet, en heb je vaker contact.

Omapost vindt het belangrijk dat ouderen in contact blijven met jonge mensen. Veel ouderen in Nederland zijn eenzaam en veel jonge mensen zijn te druk om met regelmaat aan hun grootouders te denken. Daar wil Omapost verandering in brengen. Als je zelf geen opa of oma meer hebt, kunnen we je koppelen aan een eenzame oudere via adopteer-een-oma.

Meer informatie

Initiatief

Oma Post

Contact

Geen contact

Voor wie
Waar
Subsidies

Geen subsidies

Meer initiatieven

Loading...

Initiatief

Maak je eigen magazine

Dit project heeft als doel een actieve verbinding tussen jongeren, de gemeenschap en organisaties-ondernemers te stimuleren om de zichtbaarheid te vergroten en kennis over te dragen.

Meer lezen over Maak je eigen magazine

Initiatief

De Kiesmannen

De Kiesmannen is een creatief bureau dat jongeren activeert rondom maatschappelijke thema’s met meeslepende campagnes, lesprogramma’s en theatershows. Bij verkiezingen lanceren we grote producties om jongeren naar de stembus te krijgen.

Meer lezen over De Kiesmannen

Initiatief

De Zaak Muurbloem

Maakt vrouwen en hun werk zichtbaar en vindbaar in de stad.

Meer lezen over De Zaak Muurbloem
Alle initiatieven bekijken

Login om verder te gaan

Hou mij op de hoogte



Cancel