Spring naar inhoud

Virtuele Buurtinloop / Koffieochtend

Toegevoegd op: 31 maart 2020 Buurtbewoners ontmoeten op het scherm van je computer of mobiel, om gezamenlijk gelukkig te zijn ondanks of juist vanwege deze tijd.

Om in de buurt met elkaar in contact te komen organiseren we normaal gesproken ontmoetingen en debatten face tot face, maar dat kan nu niet. Dan doen we dat gewoon virtueel. Als je niet weet hoe het werkt, dan helpen we een handje. Het is niet zo moeilijk. Je kunt vertellen hoe het met je gaat en elkaar tips geven. De bedoeling is om ons niet geïsoleerd te voelen of te zijn en om gezamenlijk gelukkig te zijn. Geluk verbetert ook nog eens onze weerstand. We zijn gestart in samenwerking met stadsdorp Vondel/Helmers. Iedereen is van harte welkom. Het is heel erg leuk en gezellig. 

Meer informatie

Initiatief

Wereldse Wijk

Website wereldsewijk.nl
Voor wie
Subsidies

Geen subsidies

Meer initiatieven

Loading...

Initiatief

Maak je eigen magazine

Dit project heeft als doel een actieve verbinding tussen jongeren, de gemeenschap en organisaties-ondernemers te stimuleren om de zichtbaarheid te vergroten en kennis over te dragen.

Meer lezen over Maak je eigen magazine

Initiatief

De Kiesmannen

De Kiesmannen is een creatief bureau dat jongeren activeert rondom maatschappelijke thema’s met meeslepende campagnes, lesprogramma’s en theatershows. Bij verkiezingen lanceren we grote producties om jongeren naar de stembus te krijgen.

Meer lezen over De Kiesmannen

Initiatief

De Zaak Muurbloem

Maakt vrouwen en hun werk zichtbaar en vindbaar in de stad.

Meer lezen over De Zaak Muurbloem
Alle initiatieven bekijken

Login om verder te gaan

Hou mij op de hoogte



Cancel