Dit is mijn Amsterdam

Toegevoegd op 1 april 2020

Op ditismijn.amsterdam zet ik op de kaart wat lokale ondernemers doen om jou ook vanuit huis hun mooie producten en diensten te bieden.

Duizenden Amsterdammers brengen door de coronamaatregelen hun dagen vrijwel volledig thuis door. Ze missen het café om de hoek, de sportschool op het plein en hun lievelingsrestaurant even verderop.

Dat Amsterdamse ondernemers niet voor één gat te vangen zijn, blijkt wel uit alle initiatieven die ze in een paar dagen uit de grond stampten: van online yogalessen tot een thuisbezorgd kaasplankje.

Die initiatieven zet ik nu samen met jou op de kaart. Zo wil ik jouw favoriete lokale ondernemingen bij je thuis brengen én die ondernemers steunen in moeilijke tijden. Ik doe dit vrijwillig en zonder winstoogmerk. Zo wil ik het thuiszitten voor Amsterdammers iets verlichten, en de Amsterdamse ondernemers steunen. Dit is mijn Amsterdam.

Dit initiatief kan jouw hulp gebruiken!

Wat

Help door op zoek te gaan naar initiatieven van ondernemers in jouw buurt. Misschien heeft de groenteboer wel groentepakketten die je af kan halen, of geeft de sportschool om de hoek ook online les.

Hoe

Je kunt jouw tips insturen via https://ditismijn.amsterdam/tips/

Applaudiseer voor dit initiatief

Initiatiefnemer

Dit is mijn Amsterdam

https://ditismijn.amsterdam/

info@ditismijn.amsterdam

Deel dit initiatief

Uitgelichte initiatieven

Bekijk alle initiatieven

Potje balkon bingo organiseren.

Goed bezig! Kan jouw initiatief hulp gebruiken?

Stuur je initiatief in

Login om verder te gaan

Hou mij op de hoogteCancel