Spring naar inhoud

Heb je het niet breed, Stadsboerderij Osdorp deelt

Toegevoegd op: 2 april 2020 Vrijwilligers gaan in de buurtkeuken bij de Stadsboerderij Osdorp gezond koken voor buurtbewoners die dat hard nodig hebben

Met een aantal vrijwilligers gaan wij in de buurtkeuken in de Stadsboerderij Osdorp gezond koken voor buurtbewoners. Dit doen wij voor bewoners in de buurt die het hard nodig hebben. Wij gaan gezonde voedselpakketten samenstellen met veel groente en fruit, Plus een heerlijke en gezonde maaltijdsoep, dagvers, gemaakt op de boerderij. Dit gaan wij uitdelen of bezorgen in het gebied Osdorp, aan buurtbewoners die het niet breed hebben en die 1x per week wel een extra voedselpakket kunnen gebruiken en een lekkere maaltijdsoep. Voor ouderen, alleenstaanden en gezinnen.

Voor een gezonde maaltijd en voedselpakket kunt u bellen of mailen met de Stadsboerderij Osdorp.
Mail: info@stadsboerderijosdorp.nl
Telefoon: 06 24 23 88 18

Meer informatie

Initiatief

Stadsboerderij Osdorp, Martin der Brinke

Voor wie
Subsidies

Geen subsidies

Meer initiatieven

Loading...

Initiatief

De Kiesmannen

De Kiesmannen is een creatief bureau dat jongeren activeert rondom maatschappelijke thema’s met meeslepende campagnes, lesprogramma’s en theatershows. Bij verkiezingen lanceren we grote producties om jongeren naar de stembus te krijgen.

Meer lezen over De Kiesmannen

Initiatief

De Zaak Muurbloem

Maakt vrouwen en hun werk zichtbaar en vindbaar in de stad.

Meer lezen over De Zaak Muurbloem

Initiatief

Maak je eigen magazine

Dit project staat niet alleen voor de actieve betrokkenheid van jongeren, maar ook voor het creëeren van een gemeenschap waarin stichtingen en ondernemers hand in hand gaan om gezamenlijk positieve verandering te bewerkstelligen.

Meer lezen over Maak je eigen magazine
Alle initiatieven bekijken

Login om verder te gaan

Hou mij op de hoogteCancel