Spring naar inhoud

Brieven aan Bep

Toegevoegd op: 2 april 2020 Welkom bij Brieven aan Bep. Waar penvrienden aan elkaar gekoppeld worden zodat we in deze bizarre tijd verbonden blijven.

Brieven aan Bep is hét penvriendenproject voor iedereen die behoefte heeft aan een beetje extra contact. Geïnteresseerden worden door ons gekoppeld aan enthousiaste brievenschrijvers die staan te trappelen om aan de slag te gaan, zodat we op deze manier langdurige en waardevolle contacten opbouwen. Wie weet wat er ontstaat! 

Zin om post te krijgen met fijne verhalen, vragen of verwondering? En schrijft je graag een brief terug? Samen met jouw nieuwe penvriend ga je langdurig contact aan door middel van het schrijven van brieven aan elkaar. 

Meer informatie

Initiatief

Martje Bergsma

Categorieën
Voor wie
Waar
Subsidies

Geen subsidies

Meer initiatieven

Loading...

Initiatief

Voedselpark Amsterdam

Voedselpark Amsterdam: het groene burger alternatief voor distributiepark Lutkemeer.

Meer lezen over Voedselpark Amsterdam

Initiatief

Mamby Club 2.0

Kinderen uit Zuidoost die van lezen houden tools geven om andere kinderen te laten zien dat lezen cool is. Kinderen van verschillende achtergronden uit Zuidoost dichter bijelkaar brengen. Talentontwikkeling. Laten zien wat er allemaal te doen is voor kinderen in Zuidoost.

Meer lezen over Mamby Club 2.0

Initiatief

Stadskas en Buurtkamer in Slotervaart

Verbinden, samen de buurt verbeteren, leefbaarheid vergroten, gezond eten, circulair leven. We doen het samen, niet alleen.

Meer lezen over Stadskas en Buurtkamer in Slotervaart
Alle initiatieven bekijken

Login om verder te gaan

Hou mij op de hoogteCancel