Spring naar inhoud

Samen staan we sterk.

Toegevoegd op: 6 april 2020 Mensen verbinden via bellen, Appen of FaceTimen via de gratis vriendensite www.vriendenkiezen.nl Schrijf je gratis in!

Hoe fijn is het niet, om een berichtje of belletje van iemand te krijgen? Gewoon een gesprek, over je hond of kat en de alledaagse dingen. Schrijf je daarom in op onze geheel gratis toegankelijke vriendensite www.vriendenkiezen.nl voor mannen, vrouwen en stellen vanaf 21 jaar. Geen datingsite!
Samen zijn = het nieuwe bellen, Appen en FaceTimen. Voor nu geldt, “voor elkaar er te zijn en later persoonlijk met elkaar”. Elkaar nu zien is even niet aan de orde, dat komt later wel. Je zal zien hoe leuk het is, als je na een tijd van  Appen, bellen of FaceTimen elkaar in het echt ziet. Op deze “simpele” manier, bouw je ook een band op

Meer informatie

Initiatief

Stichting Vriendenkiezen

Voor wie
Waar
Subsidies

Geen subsidies

Meer initiatieven

Loading...

Initiatief

Kringloop Muna

Kringloop Muna is de enige en leukste kringloop in Amsterdam Nieuw-West. Kom bij ons schatzoeken, kleding passen, een praatje maken of heerlijke koffie drinken!

Meer lezen over Kringloop Muna

Initiatief

Maak je eigen magazine

Dit project heeft als doel een actieve verbinding tussen jongeren, de gemeenschap en organisaties-ondernemers te stimuleren om de zichtbaarheid te vergroten en kennis over te dragen.

Meer lezen over Maak je eigen magazine

Initiatief

De Kiesmannen

De Kiesmannen is een creatief bureau dat jongeren activeert rondom maatschappelijke thema’s met meeslepende campagnes, lesprogramma’s en theatershows. Bij verkiezingen lanceren we grote producties om jongeren naar de stembus te krijgen.

Meer lezen over De Kiesmannen
Alle initiatieven bekijken

Login om verder te gaan

Hou mij op de hoogte



Cancel