Spring naar inhoud

De Digital Help Squad

Toegevoegd op 6 april 2020

De coronacrisis raakt ons allemaal. De beste digitale bureaus van Nederland bieden daarom gratis hulp met de digitale help squad.

Elke dinsdag en donderdag een webinar om 20.00 uur via https://www.digitalhelpsquad.nl.

Vele handen maken licht werk
Met elkaar kunnen wij veel meer. Dankzij digitale transformatie zijn we in staat om in tijden van ‘social distancing’ als maatschappij te blijven functioneren. Tegelijkertijd zijn kleine ondernemers, scholen en verpleeghuizen vaak digitaal nog niet klaar om aan de nieuwe eisen die corona aan ons stelt te voldoen. De Digital Help Squad helpt je daar graag een handje bij. Juist in tijden dat we even geen handen kunnen geven. Kom langs bij ons digitale spreekuurtje.

Voor wie?
De beste digitale experts van Nederland bundelen krachten om MKB-ondernemers in coronacrisis te helpen. Voor alle ondernemers die momenteel wakker liggen. Bijvoorbeeld fysieke kledingwinkels, kappers, schoonheidsspecialisten, sportscholen, vervoerders, bloemisten maar ook scholen, onderwijs en zorginstellingen.

Het digitale spreekuurtje
Tijdens de webinars krijg je antwoorden op vragen als: hoe richt ik snel een online omgeving in voor mijn fysieke winkel die niet meer open mag? Hoe kom ik online van mijn winkelvoorraden af? Hoe verzorg ik digitaal onderwijs? Hoe houd ik online contact met familie? De gratis webinars zijn een initiatief van DDA, de brancheorganisatie van de top digitale bureaus in Nederland, en worden gegeven door leden van de beste top100 digitale bureaus van Nederland.

Applaudiseer voor dit initiatief

Deel dit initiatief!

Uitgelichte initiatieven

Bekijk alle initiatieven

Potje balkon bingo organiseren.

Goed bezig! Kan jouw initiatief hulp gebruiken?

Stuur je initiatief in

Login om verder te gaan

Hou mij op de hoogte
refresh

Cancel