Spring naar inhoud

Studio 150 Bethlehemkerk Livestream Concerts

Toegevoegd op: 8 april 2020 Elke avond een live performance op de livestream van Studio150 vanuit de Bethlehemkerk in Amsterdam-Noord.

Bethlehemkerk Livestream Concerts: een positieve noot in donkere tijden
Elke avond een live performance op de livestream van Studio150 vanuit de Bethlehemkerk in Amsterdam-Noord.

Iedere avond van 19-20 uur verzorgt Studio150 Bethlehemkerk in Amsterdam-Noord een livestream van muziek. In de kerk staan artiesten op het podium van verschillende genres. Van jazz tot klassiek, world en pop. De livestream 'Bethlehemkerk Livestream Concerts' is op Facebook te vinden. Doel van de live performances is muzikanten de gelegenheid geven te spelen en mensen die thuis zitten te laten genieten van live muziek. 

Van het ene op het andere moment bevinden we ons in een andere wereld, waarin het liefste dat we kunnen doen afstand van elkaar nemen is. De livestream biedt een kans toch 'samen' te kunnen genieten van een uur lang live muziek. Met het initiatief wil Studio150 muzikanten steunen. Nu concerten en boekingen massaal worden afgezegd, hebben zij het financieel zwaar. Een anonieme sponsor heeft aangeboden de muzikanten voor hun optredens tijdens Bethlehemkerk Livestream Concerts te betalen. 

Peter Riebeek: 'Juist in deze periode, waarin het afstand nemen van vrienden en familie een daad van liefde is, willen we de mensen weer tot elkaar brengen door middel van muziek. Een positief geluid brengen in deze tijd, waarin we moedelozer dan ooit worden van het nieuws. Naar muziek luisteren kan gelukkig áltijd en nu mensen aan huis gebonden zijn, brengen wij muziek naar de mensen thuis, in plaats van andersom. De kerk leent zich gezien de grote ruimtes voor een 'social distance optreden', waarbij we de 1,5 meter afstand regel kunnen waarborgen.' 

Het initiatief van Studio150 wordt ondersteund door multidisciplinair muziek en theater ensemble Snowapple. Op zondag 19 april zal Snowapple een live optreden geven in haar oude vertrouwde formatie waar Una Bergin, Laura Polence en Laurien Schreuder in close harmony zullen zingen met een gastoptreden van actrice en poppenspeler Nora Tinholt.

Meer informatie

Initiatief

Studio 150 Bethlehehemkerk

Voor wie
Waar
Subsidies

Geen subsidies

Meer initiatieven

Loading...

Initiatief

Verbinding en ZIEN in de stad

Samen de vrijheid vieren

Meer lezen over Verbinding en ZIEN in de stad

Initiatief

Kringloop Muna

Kringloop Muna is de enige en leukste kringloop in Amsterdam Nieuw-West. Kom bij ons schatzoeken, kleding passen, een praatje maken of heerlijke koffie drinken!

Meer lezen over Kringloop Muna

Initiatief

Maak je eigen magazine

Dit project heeft als doel een actieve verbinding tussen jongeren, de gemeenschap en organisaties-ondernemers te stimuleren om de zichtbaarheid te vergroten en kennis over te dragen.

Meer lezen over Maak je eigen magazine
Alle initiatieven bekijken

Login om verder te gaan

Hou mij op de hoogte



Cancel