Spring naar inhoud

Gedichten/spoken word door jongeren in BoLo

Toegevoegd op: 8 april 2020 jongeren gaan onder leiding van Atta de dichter hun eigen gedicht/spoken word maken. Door de Corona-crisis gebeurt dit deels online

De projectgroep ‘Vreedzame Wijk’ is onlangs bij elkaar gekomen, bestaande uit o.a. gebiedsmakelaars, directies verschillende scholen, Combiwel, aanjagers voor de Vreedzame wijk, wijkagent, Speeltuin Gibraltar, Dock en verschillende ondernemers uit de buurt. Ons doel is om de buurt vaker en meer te laten samenwerken en de kinderen uit de buurt hierin ook een stem te geven!

Naar aanleiding van 75 jaar herdenken is er voor deze keer gekozen voor het thema oorlog en vrijheid. Door de corona-crisis is hier onbedoeld een nieuwe dimensie bijgekomen. Jongeren kunnen zich uiten in wat het met hen doet, nu ze zich (tijdelijk) niet meer vrij op straat kunnen bewegen. Dichter Fouad Bechara alias Atta de Tolk gaat jongeren hierbij (online) begeleiden. 

Meer informatie

Initiatief

Vreedzame wijk Bos en Lommer ism DOCK, Speeltuin Gibraltar, basisscholen en Gemeente Amsterdam

Subsidies

Geen subsidies

Meer initiatieven

Loading...

Initiatief

Verbinding en ZIEN in de stad

Samen de vrijheid vieren

Meer lezen over Verbinding en ZIEN in de stad

Initiatief

Kringloop Muna

Kringloop Muna is de enige en leukste kringloop in Amsterdam Nieuw-West. Kom bij ons schatzoeken, kleding passen, een praatje maken of heerlijke koffie drinken!

Meer lezen over Kringloop Muna

Initiatief

Maak je eigen magazine

Dit project heeft als doel een actieve verbinding tussen jongeren, de gemeenschap en organisaties-ondernemers te stimuleren om de zichtbaarheid te vergroten en kennis over te dragen.

Meer lezen over Maak je eigen magazine
Alle initiatieven bekijken

Login om verder te gaan

Hou mij op de hoogte



Cancel