Spring naar inhoud

Gedichten/spoken word door jongeren in BoLo

Toegevoegd op: 8 april 2020 jongeren gaan onder leiding van Atta de dichter hun eigen gedicht/spoken word maken. Door de Corona-crisis gebeurt dit deels online

De projectgroep ‘Vreedzame Wijk’ is onlangs bij elkaar gekomen, bestaande uit o.a. gebiedsmakelaars, directies verschillende scholen, Combiwel, aanjagers voor de Vreedzame wijk, wijkagent, Speeltuin Gibraltar, Dock en verschillende ondernemers uit de buurt. Ons doel is om de buurt vaker en meer te laten samenwerken en de kinderen uit de buurt hierin ook een stem te geven!

Naar aanleiding van 75 jaar herdenken is er voor deze keer gekozen voor het thema oorlog en vrijheid. Door de corona-crisis is hier onbedoeld een nieuwe dimensie bijgekomen. Jongeren kunnen zich uiten in wat het met hen doet, nu ze zich (tijdelijk) niet meer vrij op straat kunnen bewegen. Dichter Fouad Bechara alias Atta de Tolk gaat jongeren hierbij (online) begeleiden. 

Meer informatie

Initiatief

Vreedzame wijk Bos en Lommer ism DOCK, Speeltuin Gibraltar, basisscholen en Gemeente Amsterdam

Subsidies

Geen subsidies

Meer initiatieven

Loading...

Initiatief

TRACKS Audiowandelingen

Wandelen is gezond en kunst en cultuur liggen op straat. Met de app TRACKS heeft elke Amsterdammer gratis de beschikking over een fantastische collectie kunstzinnige audiowandelingen.

Meer lezen over TRACKS Audiowandelingen

Initiatief

Samen in 1 Huis

Samen in 1 Huis verbindt jonge kamerzoekenden met ouderen die een kamer over hebben én wat gezelligheid zoeken. Met als missie de woningnood onder jongeren en de eenzaamheid onder ouderen te verminderen. Hierbij creëren wij een win-win situatie voor jong en oud.

Meer lezen over Samen in 1 Huis

Initiatief

Mensen Vieren Amsterdam

Vier samen met buurtbewoners de verjaardag van Amsterdam! Heb je een goed idee om op of rondom 27 oktober de 749e verjaardag in jouw buurt aandacht te geven? Dien je aanvraag in vanaf 1 juli.

Meer lezen over Mensen Vieren Amsterdam
Alle initiatieven bekijken

Login om verder te gaan

Hou mij op de hoogteCancel