Spring naar inhoud

De Ceuvel - Boeren & Buren

Toegevoegd op 9 april 2020

Op de Buurderij van De Ceuvel kun je jouw online bestelde producten van lokale boeren ophalen. Veiliger, eerlijker en duurzamer.


BUURDERIJ DE CEUVEL
Met Buurderij de Ceuvel willen we producenten (Boeren) en consumenten (Buren) direct met elkaar in contact brengen door de wekelijkse bijeenkomst op dinsdag en zaterdag. De Buren kunnen dan hun bestelde producten halen en de Boeren zijn met hun producten aanwezig. Alle producten worden kleinschalig en in een directe schaal van Amsterdam gekweekt/gemaakt, helemaal biologisch en vol met passie. Geen verspilling want alles is al besteld, er blijft niks over.

Iedere dinsdag en zaterdag hebben we een klein marktje op het plein van De Ceuvel. We worden allemaal wat bewuster met waar we ons geld aan willen uitgeven en welke risico’s we kunnen nemen. Een bordje eten moeten we natuurlijk allemaal. Zeker nu is het fijn om de kleine boeren en producenten te steunen en tegelijkertijd niet in een drukke supermarkt te staan.

CORONA SPELREGELS
Voorafgaand van de markt heeft iedereen online een bestelling geplaatst. Op de dag van de markt is er een bord met de spelregels en is er een plek waar je je handen kan wassen. Daarna mag je je kratje zoeken met je nummertje. Alles is netjes verspreid en er zijn nooit meer dan drie mensen tegelijkertijd op het plein hun kratje aan het zoeken. Nadat de spulletjes in een tas zijn gestopt wordt je met een zwaai en een glimlach weer vriendelijk verzocht om op je fiets te stappen en naar huis te gaan.

Ook Café de Ceuvel heeft nu een maaltijd toegevoegd aan de markt om toch nog een zakcentje te verdienen en de vaste lasten in te koppen. Applaudiseer voor dit initiatief

Initiatiefnemer

Café de Ceuvel

https://deceuvel.nl/nl/

events@deceuvel.nl

Deel dit initiatief!

Uitgelichte initiatieven

Bekijk alle initiatieven

Potje balkon bingo organiseren.

Goed bezig! Kan jouw initiatief hulp gebruiken?

Stuur je initiatief in

Login om verder te gaan

Hou mij op de hoogte
refresh

Cancel