Spring naar inhoud

Granny Calls

Toegevoegd op: 10 april 2020 Granny Calls is een sociaal initiatief dat zich richt op eenzaamheid bij ouderen in jouw netwerk door deze samen te blijven bellen!

Ik wil eerst mijn steentje bijdragen door er voor te zorgen dat wij de ouderen in ons netwerk hierbij niet vergeten. Je kunt je steun voor deze actie uiten door voor een bronzen, zilveren of gouden medaille te kiezen in de link.

Je ontvangt al een bronzen medaille als je één keer je oma, opa of een andere oudere in jouw netwerk belt. Voor een zilveren medaille bel je een keer per week. De echte toppers gaan natuurlijk voor goud! Als je voor goud kiest, maak je samen met jouw netwerk een belschema en zorg je dat opa, oma of een andere oudere regelmatig een belletje ontvangt gedurende de week.

Meedoen is volledig anoniem maar je kunt natuurlijk je support laten zien door een selfie in te sturen of te posten met @GrannyCalls getagd, waarop jij of oma/opa aan het bellen is.

Meer informatie

Initiatief

Granny Calls

Voor wie
Waar
Subsidies

Geen subsidies

Meer initiatieven

Loading...

Initiatief

Verbinding en ZIEN in de stad

Samen de vrijheid vieren

Meer lezen over Verbinding en ZIEN in de stad

Initiatief

Kringloop Muna

Kringloop Muna is de enige en leukste kringloop in Amsterdam Nieuw-West. Kom bij ons schatzoeken, kleding passen, een praatje maken of heerlijke koffie drinken!

Meer lezen over Kringloop Muna

Initiatief

Maak je eigen magazine

Dit project heeft als doel een actieve verbinding tussen jongeren, de gemeenschap en organisaties-ondernemers te stimuleren om de zichtbaarheid te vergroten en kennis over te dragen.

Meer lezen over Maak je eigen magazine
Alle initiatieven bekijken

Login om verder te gaan

Hou mij op de hoogte



Cancel