Spring naar inhoud

Buurtkeuken Healthy Food biedt afhaalmaaltijden

Toegevoegd op 11 april 2020

Afhaalmaaltijden voor senioren Reigersbos en omgeving. Op maandag en woensdag tussen 16:30 en 17:30 uur. reserveer www.buurtkeukenzo.nl

Buurtkeuken Healthy Food aan de Soestdijkstraat 4 in het gebouw van Cordaan, heeft ivm de corona maatregelen haar dienstverlening aangepast. Wij bieden lowbudget afhaalmaaltijden aan. 
Deze dienstverlening is bedoeld voor senioren woonachtig in reigersbos en omgeving. Om iets extra's te doen voor kwetsbare groepen geven wij ook gratis maaltijden aan de groep ongedocumenteerden bij Kempering. Op maandag en woensdag bezorgen wij na 17:30 u deze maaltijden.

Buurtkeuken Healthy Food is sinds augustus 2019 operationeel en is bedoeld voor bewoners van Reigersbos en omgeving en iedereen die ons wilt bezoeken. 
Vooral de senioren maken gebruik van onze dienstverlening. Het is een project waar mensen elkaar ontmoeten, niet alleen thuis hoeven te eten waardoor zij niet meer eenzaam zijn. 

 Voor enkele senioren leveren wij  in deze periode maaltijden aan huis. Deze mensen kunnen vanwege  omstandigheden niet meer op straat en hebben hulp nodig.  


Applaudiseer voor dit initiatief

Deel dit initiatief!

Uitgelichte initiatieven

Bekijk alle initiatieven

Potje balkon bingo organiseren.

Goed bezig! Kan jouw initiatief hulp gebruiken?

Stuur je initiatief in

Login om verder te gaan

Hou mij op de hoogte
refresh

Cancel