Spring naar inhoud

Buurtkeuken Healthy Food biedt afhaalmaaltijden

Toegevoegd op: 11 april 2020 Afhaalmaaltijden voor senioren Reigersbos en omgeving. Op maandag en woensdag tussen 16:30 en 17:30 uur. reserveer www.buurtkeukenzo.nl

Buurtkeuken Healthy Food aan de Soestdijkstraat 4 in het gebouw van Cordaan, heeft ivm de corona maatregelen haar dienstverlening aangepast. Wij bieden lowbudget afhaalmaaltijden aan. 
Deze dienstverlening is bedoeld voor senioren woonachtig in reigersbos en omgeving. Om iets extra's te doen voor kwetsbare groepen geven wij ook gratis maaltijden aan de groep ongedocumenteerden bij Kempering. Op maandag en woensdag bezorgen wij na 17:30 u deze maaltijden.

Buurtkeuken Healthy Food is sinds augustus 2019 operationeel en is bedoeld voor bewoners van Reigersbos en omgeving en iedereen die ons wilt bezoeken. 
Vooral de senioren maken gebruik van onze dienstverlening. Het is een project waar mensen elkaar ontmoeten, niet alleen thuis hoeven te eten waardoor zij niet meer eenzaam zijn. 

 Voor enkele senioren leveren wij  in deze periode maaltijden aan huis. Deze mensen kunnen vanwege  omstandigheden niet meer op straat en hebben hulp nodig.  


Meer informatie

Initiatief

Stichting Kraktie

Voor wie
Subsidies

Geen subsidies

Meer initiatieven

Loading...

Initiatief

Verbinding en ZIEN in de stad

Samen de vrijheid vieren

Meer lezen over Verbinding en ZIEN in de stad

Initiatief

Kringloop Muna

Kringloop Muna is de enige en leukste kringloop in Amsterdam Nieuw-West. Kom bij ons schatzoeken, kleding passen, een praatje maken of heerlijke koffie drinken!

Meer lezen over Kringloop Muna

Initiatief

Maak je eigen magazine

Dit project heeft als doel een actieve verbinding tussen jongeren, de gemeenschap en organisaties-ondernemers te stimuleren om de zichtbaarheid te vergroten en kennis over te dragen.

Meer lezen over Maak je eigen magazine
Alle initiatieven bekijken

Login om verder te gaan

Hou mij op de hoogte



Cancel