Spring naar inhoud

Gelderlandplein kookt voor ouderen

Toegevoegd op: 14 april 2020 Horeca-ondernemers van Gelderlandplein verzorgen twee keer per week 50 warme maaltijden voor bewoners van de Elisabeth Otter-Knoll Stichting

In deze bijzondere tijd waarin we worden gevraagd zoveel mogelijk thuis te blijven, is het voor de bewoners van verzorgingscentrum Elisabeth Otter-Knoll Stichting lastig om zelf hun dagelijkse boodschappen te doen. Al wonen zij naast Winkelcentrum Gelderlandplein, door de maatregelen zijn zij toch gedwongen meer thuis te zijn. Maar als zij niet naar winkelcentrum Gelderlandplein kunnen komen, komen de ondernemers van Gelderlandplein naar hen toe!

Speciaal voor haar buren verzorgen en bezorgen de horeca-ondernemers van Gelderlandplein twee keer per week 50 warme maaltijden. Variërend van een tjap tjoy met mihoen van Oriental Restaurant Ruby tot een andijviestamppot met rundergehaktbal van Bistro G.P. by George: we zorgen dat de bewoners toch kunnen genieten van alle heerlijkheden van hun vertrouwde Gelderlandplein. En wellicht maken ze daarbij zelfs ook nog wel kennis met keukens die zij nog niet eerder hadden geprobeerd. Gelderlandplein heeft voor deze attentie de handen ineengeslagen met eigenaar Kroonenberg Groep, die deze actie voor de ondernemers mogelijk maakt. 

Gelderlandplein wenst iedereen veel sterkte in deze tijd en hoopt haar bezoekers die nu thuis zitten snel weer te mogen begroeten.

Meer informatie

Initiatief

Gelderlandplein

Voor wie

Geen doelgroepen

Subsidies

Geen subsidies

Meer initiatieven

Loading...

Initiatief

Maak je eigen magazine

Dit project heeft als doel een actieve verbinding tussen jongeren, de gemeenschap en organisaties-ondernemers te stimuleren om de zichtbaarheid te vergroten en kennis over te dragen.

Meer lezen over Maak je eigen magazine

Initiatief

De Kiesmannen

De Kiesmannen is een creatief bureau dat jongeren activeert rondom maatschappelijke thema’s met meeslepende campagnes, lesprogramma’s en theatershows. Bij verkiezingen lanceren we grote producties om jongeren naar de stembus te krijgen.

Meer lezen over De Kiesmannen

Initiatief

De Zaak Muurbloem

Maakt vrouwen en hun werk zichtbaar en vindbaar in de stad.

Meer lezen over De Zaak Muurbloem
Alle initiatieven bekijken

Login om verder te gaan

Hou mij op de hoogte



Cancel