Spring naar inhoud

Tips uit de Topsport

Toegevoegd op: 15 april 2020 De experts van Topsport Amsterdam geven je praktische tips en oefeningen om in deze periode fit en vitaal te blijven.

Het is in deze periode belangrijk om fit en vitaal te blijven. Wij geven praktische tips uit de topsport over mentale gezondheid, oefeningen voor kracht en conditie en advies over voeding en recepten. 
 
Door het begeleiden van topsporters en talenten in hun weg naar de top, hebben wij veel kennis in huis om mentaal en fysiek gezond te blijven. Onze experts op het gebied van topsportleefstijl en kracht en conditie geven je handige tips hierover uit de topsport. Onze chef-kok uit onze Topsportkeuken geeft gezonde en lekkere recepten.
Zo dragen wij ons steentje bij vanuit de topsport aan een gezond en sportief Amsterdam. Ook nu. Juist nu. #WIJZIJNTA
 
We zijn om de dag te zien op onze Facebook-pagina www.facebook.com/TopsportAdam/

Meer informatie

Initiatief

Topsport Amsterdam

Voor wie
Waar
Subsidies

Geen subsidies

Meer initiatieven

Loading...

Initiatief

Kringloop Muna

Kringloop Muna is de enige en leukste kringloop in Amsterdam Nieuw-West. Kom bij ons schatzoeken, kleding passen, een praatje maken of heerlijke koffie drinken!

Meer lezen over Kringloop Muna

Initiatief

Maak je eigen magazine

Dit project heeft als doel een actieve verbinding tussen jongeren, de gemeenschap en organisaties-ondernemers te stimuleren om de zichtbaarheid te vergroten en kennis over te dragen.

Meer lezen over Maak je eigen magazine

Initiatief

De Kiesmannen

De Kiesmannen is een creatief bureau dat jongeren activeert rondom maatschappelijke thema’s met meeslepende campagnes, lesprogramma’s en theatershows. Bij verkiezingen lanceren we grote producties om jongeren naar de stembus te krijgen.

Meer lezen over De Kiesmannen
Alle initiatieven bekijken

Login om verder te gaan

Hou mij op de hoogte



Cancel