Spring naar inhoud

Corona Challenge, Ontwerpwedstrijd voor Kinderen

Toegevoegd op: 15 april 2020 Geef je nu op voor de corona ontwerpwedstrijd! In een creatieve les bedenk je iets om andere mensen te helpen in tijden van Corona.

Ben je tussen de 7 en 12 jaar oud en een echte uitvinder, wetenschapper, of iemand met veel ideeën? Of ben je bezorgd over andere mensen in tijden van Corona? Ben je opzoek naar een creatief project van 60 minuten? Schrijf je je dan nu in voor de Corona ontwerpwedstrijd of Of doe mee met je hele klas. Bedenkers van de beste ideeën krijgen een gaaf maak-pakket en een bedrag van €100,- om te doneren aan een goed doel naar keuze!

Meer informatie

Initiatief

Designathon Works

Waar
Subsidies

Geen subsidies

Meer initiatieven

Loading...

Initiatief

TRACKS Audiowandelingen

Wandelen is gezond en kunst en cultuur liggen op straat. Met de app TRACKS heeft elke Amsterdammer gratis de beschikking over een fantastische collectie kunstzinnige audiowandelingen.

Meer lezen over TRACKS Audiowandelingen

Initiatief

Samen in 1 Huis

Samen in 1 Huis verbindt jonge kamerzoekenden met ouderen die een kamer over hebben én wat gezelligheid zoeken. Met als missie de woningnood onder jongeren en de eenzaamheid onder ouderen te verminderen. Hierbij creëren wij een win-win situatie voor jong en oud.

Meer lezen over Samen in 1 Huis

Initiatief

Mensen Vieren Amsterdam

Vier samen met buurtbewoners de verjaardag van Amsterdam! Heb je een goed idee om op of rondom 27 oktober de 749e verjaardag in jouw buurt aandacht te geven? Dien je aanvraag in vanaf 1 juli.

Meer lezen over Mensen Vieren Amsterdam
Alle initiatieven bekijken

Login om verder te gaan

Hou mij op de hoogteCancel