Spring naar inhoud

Corona Challenge, Ontwerpwedstrijd voor Kinderen

Toegevoegd op: 15 april 2020 Geef je nu op voor de corona ontwerpwedstrijd! In een creatieve les bedenk je iets om andere mensen te helpen in tijden van Corona.

Ben je tussen de 7 en 12 jaar oud en een echte uitvinder, wetenschapper, of iemand met veel ideeën? Of ben je bezorgd over andere mensen in tijden van Corona? Ben je opzoek naar een creatief project van 60 minuten? Schrijf je je dan nu in voor de Corona ontwerpwedstrijd of Of doe mee met je hele klas. Bedenkers van de beste ideeën krijgen een gaaf maak-pakket en een bedrag van €100,- om te doneren aan een goed doel naar keuze!

Meer informatie

Initiatief

Designathon Works

Waar
Subsidies

Geen subsidies

Meer initiatieven

Loading...

Initiatief

Maak je eigen magazine

Dit project heeft als doel een actieve verbinding tussen jongeren, de gemeenschap en organisaties-ondernemers te stimuleren om de zichtbaarheid te vergroten en kennis over te dragen.

Meer lezen over Maak je eigen magazine

Initiatief

De Kiesmannen

De Kiesmannen is een creatief bureau dat jongeren activeert rondom maatschappelijke thema’s met meeslepende campagnes, lesprogramma’s en theatershows. Bij verkiezingen lanceren we grote producties om jongeren naar de stembus te krijgen.

Meer lezen over De Kiesmannen

Initiatief

De Zaak Muurbloem

Maakt vrouwen en hun werk zichtbaar en vindbaar in de stad.

Meer lezen over De Zaak Muurbloem
Alle initiatieven bekijken

Login om verder te gaan

Hou mij op de hoogte



Cancel