Spring naar inhoud

Flitscoaching - Weekend Academie

Toegevoegd op 16 april 2020

Een huiswerkbuddy voor de kinderen? Hulp bij het maken van een dagstructuur? Een dagelijkse belafspraak? Daarvoor is Flitscoaching!

Om ouders en kinderen met lastige vraagstukken te ondersteunen, bieden de coaches van de Weekend Academie in Amsterdam-West Flitscoaching aan. Vraagstukken als: 'Hoe kan ik een duidelijke weekstructuur maken voor mijn kinderen?', 'Hoe ga ik om met verveling?' en 'Ik kan zelf het huiswerk niet goed uitleggen aan mijn kinderen, wat moet ik nu doen?' zijn begrijpelijke en lastige knelpunten in deze situatie. Dat extra steuntje in de rug of dat wekelijkse overlegmoment kan zeer waardevol zijn.

Onze coach Lieke vertelt: "In sommige situaties is het lastig om kinderen te ondersteunen bij het maken van huiswerk, bijvoorbeeld wanneer ouders de Nederlandse taal niet goed beheersen, veel aan het werk zijn of alleenstaand zijn met meerdere kinderen in een kleine ruimte. Ga dan maar eens zorgen dat je het allemaal redt, en ook nog tijd hebt voor jezelf. Kinderen en ouders komen onder druk te staan. Om deze ouders en kinderen te helpen, dat extra beetje ondersteuning te geven; daar is flitscoaching voor bedoeld". 

  • Telefonisch contact met 1 vaste coach en de ouder. Er kan eenmalig contact zijn of meerdere keren indien de ouder daar behoefte aan heeft.
  • Hulplijn voor kinderen. Hebben kinderen vragen over het huiswerk en kan het kind niet bij de juf of ouder terecht? Dan kijkt een coach graag telefonisch mee! 

Wil je meer informatie ontvangen of zijn er ouders of kinderen die volgens jou deze ondersteuning prettig zouden vinden? Neem gerust contact op met Lieke (06 – 45138122 of via Lieke.van.dijk@weekendacademie.nl).

Applaudiseer voor dit initiatief

Deel dit initiatief!

Uitgelichte initiatieven

Bekijk alle initiatieven

Potje balkon bingo organiseren.

Goed bezig! Kan jouw initiatief hulp gebruiken?

Stuur je initiatief in

Login om verder te gaan

Hou mij op de hoogte
refresh

Cancel