Spring naar inhoud

DGAI Music School - online muzieklessen

Toegevoegd op: 16 april 2020 DGAI Music School geeft online muzieklessen met een focus op Urban Cultures voor jongeren in Zuidoost en Oost

DGAI Music School is een instelling voor educatie, organisatie en presentatie met een focus op the urban cultures.

In het kader van  talentontwikkeling, identiteit, burgerschap en erfgoed geeft DGAI  binnenschoolse- en buitenschoolse cultuureducatie. Een manier waarop we dat kunnen blijven doen in tijden van Corona is door onze online community te versterken. Daarom hebben we besloten om onze lessen voort te zetten, maar dan online. De piano, gitaar, drum en zanglessen zullen te zien zijn op onze Facebook pagina, Youtube kanaal en onze website onder het kopje online muzieklessen. Op deze manier kunnen we toch doorgaan met muziek maken en lessen te delen.  

Check onze lessen nu online op onze Facebook pagina, Youtube kanaal en onze website onder het kopje online muzieklessen  

Meer informatie

Initiatief

Stichting Dutch Gospel Arts Institute / Ellen Alvares

Contact

Geen contact

Categorieën
Subsidies

Geen subsidies

Meer initiatieven

Loading...

Initiatief

TRACKS Audiowandelingen

Wandelen is gezond en kunst en cultuur liggen op straat. Met de app TRACKS heeft elke Amsterdammer gratis de beschikking over een fantastische collectie kunstzinnige audiowandelingen.

Meer lezen over TRACKS Audiowandelingen

Initiatief

Samen in 1 Huis

Samen in 1 Huis verbindt jonge kamerzoekenden met ouderen die een kamer over hebben én wat gezelligheid zoeken. Met als missie de woningnood onder jongeren en de eenzaamheid onder ouderen te verminderen. Hierbij creëren wij een win-win situatie voor jong en oud.

Meer lezen over Samen in 1 Huis

Initiatief

Mensen Vieren Amsterdam

Vier samen met buurtbewoners de verjaardag van Amsterdam! Heb je een goed idee om op of rondom 27 oktober de 749e verjaardag in jouw buurt aandacht te geven? Dien je aanvraag in vanaf 1 juli.

Meer lezen over Mensen Vieren Amsterdam
Alle initiatieven bekijken

Login om verder te gaan

Hou mij op de hoogteCancel