Spring naar inhoud

Digitale buddy

Toegevoegd op: 17 april 2020 Met de inzet van Digitale Buddy's kunnen nieuwkomers Nederlands blijven oefenen en niet te veel in isolatie raken.

Ondanks dat we zoveel mogelijk thuis moeten blijven en dat taalscholen dicht zijn is het belangrijk om sociaal contact te hebben. Dat kan gelukkig nog steeds via de telefoon of online. Het project is bedoeld voor nieuwkomers die graag in deze tijd in contact blijven met Nederlands of andere taal sprekende bewoners om zo de taal te kunnen blijven oefenen. Dit is goed voor de taalontwikkeling, maar ook gezellig en fijn om contact te hebben met mensen in deze periode. Het project is gericht op mensen die al (tenminste) een beetje Nederlands kunnen spreken of Engels. Voor de werving focussen wij ons op Amsterdam Noord, maar alle Amsterdammers kunnen zich aanmelden via https://forms.gle/QkFDQTtKwLeweGbH9  

Meer informatie

Initiatief

Stichting Warm Welkom

Categorieën
Voor wie
Subsidies

Geen subsidies

Meer initiatieven

Loading...

Initiatief

Maak je eigen magazine

Dit project heeft als doel een actieve verbinding tussen jongeren, de gemeenschap en organisaties-ondernemers te stimuleren om de zichtbaarheid te vergroten en kennis over te dragen.

Meer lezen over Maak je eigen magazine

Initiatief

De Kiesmannen

De Kiesmannen is een creatief bureau dat jongeren activeert rondom maatschappelijke thema’s met meeslepende campagnes, lesprogramma’s en theatershows. Bij verkiezingen lanceren we grote producties om jongeren naar de stembus te krijgen.

Meer lezen over De Kiesmannen

Initiatief

De Zaak Muurbloem

Maakt vrouwen en hun werk zichtbaar en vindbaar in de stad.

Meer lezen over De Zaak Muurbloem
Alle initiatieven bekijken

Login om verder te gaan

Hou mij op de hoogte



Cancel