Spring naar inhoud

SAMEN STAAN WE STERK #CORONA

Toegevoegd op: 18 april 2020 Wij willen graag kwetsbare bewoners, zoals gezinnen, eenzame ouderen, bewoners in schuldhulp en illegalen helpen aan voedselpakketten.

Wij willen graag kwetsbare bewoners preventief helpen aan wekelijkse voedselpakketten. Deze moeilijke tijd brengt zoveel extra stress en angst met zich mee en wij hopen door deze bewoners die in armoede en angst leven in ieder geval met dit stukje zorg te kunnen verlichten. Velen kunnen de deur ook niet uit en dan bezorgen wij deze pakketten.

Meer informatie

Initiatief

Stichting Carabic

Voor wie
Subsidies

Geen subsidies

Meer initiatieven

Loading...

Initiatief

TRACKS Audiowandelingen

Wandelen is gezond en kunst en cultuur liggen op straat. Met de app TRACKS heeft elke Amsterdammer gratis de beschikking over een fantastische collectie kunstzinnige audiowandelingen.

Meer lezen over TRACKS Audiowandelingen

Initiatief

Samen in 1 Huis

Samen in 1 Huis verbindt jonge kamerzoekenden met ouderen die een kamer over hebben én wat gezelligheid zoeken. Met als missie de woningnood onder jongeren en de eenzaamheid onder ouderen te verminderen. Hierbij creëren wij een win-win situatie voor jong en oud.

Meer lezen over Samen in 1 Huis

Initiatief

Mensen Vieren Amsterdam

Vier samen met buurtbewoners de verjaardag van Amsterdam! Heb je een goed idee om op of rondom 27 oktober de 749e verjaardag in jouw buurt aandacht te geven? Dien je aanvraag in vanaf 1 juli.

Meer lezen over Mensen Vieren Amsterdam
Alle initiatieven bekijken

Login om verder te gaan

Hou mij op de hoogteCancel