Spring naar inhoud

Project SamenSterk

Toegevoegd op: 20 april 2020 Lieve mede Amsterdammers,Laat de stad stralen in de tijden. Hang de #SamenSterk vlag uit als steun voor iedereen, een positief bedank.

Lieve mede Amsterdammers,

De stad ligt er iet wat verlaten bij. Op de Amstel is geen enkel bootje te bekennen in het weekend, de terrasstoelen blijven opgestapeld en onze Johan Cruijff Arena blijft helaas ook gesloten.

Samen met jou kunnen wij een prachtige positieve boodschap door de stad laten galmen van Oost tot West, Zuid naar Noord! De #SamenSterk vlag is jouw positieve toevoeging voor iedereen die langs jouw huis loopt, iedereen waarvan je het niet ziet maar het toch zo goed kan gebruiken.

Lijkt het jou leuk om de stad om te toveren in een baken van positiviteit en steun? Doe dan mee en bestel jouw vlag! 100% van de winst gaat rechtstreeks naar de helden van Artsen zonder Grenzen Nederland

Een kleine moeite, veel impact í ½í²™â¤ï¸

Van iedereen, voor iedereen.


www.projectsamensterk.nl

Meer informatie

Initiatief

Project SamenSterk

Voor wie

Geen doelgroepen

Waar
Subsidies

Geen subsidies

Meer initiatieven

Loading...

Initiatief

Verbinding en ZIEN in de stad

Samen de vrijheid vieren

Meer lezen over Verbinding en ZIEN in de stad

Initiatief

Kringloop Muna

Kringloop Muna is de enige en leukste kringloop in Amsterdam Nieuw-West. Kom bij ons schatzoeken, kleding passen, een praatje maken of heerlijke koffie drinken!

Meer lezen over Kringloop Muna

Initiatief

Maak je eigen magazine

Dit project heeft als doel een actieve verbinding tussen jongeren, de gemeenschap en organisaties-ondernemers te stimuleren om de zichtbaarheid te vergroten en kennis over te dragen.

Meer lezen over Maak je eigen magazine
Alle initiatieven bekijken

Login om verder te gaan

Hou mij op de hoogte



Cancel