Spring naar inhoud

De online Buurtcamping Sloterpark Bingo

Toegevoegd op 22 april 2020

Online Bingo voor alle inwoners van Amsterdam Nieuw-West. Verbinding en ontmoeting. Gevoel van vakantie in eigen huis. Zaterdag 2 mei 11.00

Het zijn rare en spannende tijden. We kunnen niet meer op bezoek bij familie en vrienden. We mogen niet meer naar onze sport of hobbyclub. We werken thuis en geven zelf les. Het dagelijks leven is voor iedereen ingrijpend veranderd.

We denken aan jullie! Om weer even bij elkaar te zijn en het gevoel te hebben van vakantie in eigen huis, organiseren we op zaterdag 2 mei om 11.00 De Online Buurtcamping Sloterpark Bingo! Om 10:30 is de digitale bingotent al geopend. Zodat je rustig kan inloggen en je Bingokaarten kan sorteren. We spelen de Bingo via Zoom, maar gaan ook live via onze Facebookpagina.

We hebben zoveel mogelijk betrokkenen een kaart gestuurd met Bingokaarten en uitleg. Heb je geen kaartje ontvangen of heb je een andere vraag? Stuurt dan een mailtje naar sloterpark@debuurtcamping.nl. Of stuur ons een berichtje via Facebook Messenger. Dan zorgen we dat je voldoende bingokaarten hebt en je vragen zijn beantwoord. Nog nooit gekampeerd op onze camping, maar wel behoefte aan gezelschap? Deze Bingo is ook voor jouw!

Tot 2 mei,
Liefs Buurtcamping Sloterpark. 

Voor deelname via ZOOM: 
klik op deze link: https://zoom.us/wc/96238605425/start
Code: 96238605425
WW: 012230

Applaudiseer voor dit initiatief

Deel dit initiatief!

Uitgelichte initiatieven

Bekijk alle initiatieven

Potje balkon bingo organiseren.

Goed bezig! Kan jouw initiatief hulp gebruiken?

Stuur je initiatief in

Login om verder te gaan

Hou mij op de hoogte
refresh

Cancel