Spring naar inhoud

Het Bel-me-wel-register

Toegevoegd op: 26 april 2020 Een gratis hulplijn waar je terecht kunt voor een luisterend oor en advies door professionals (psychologen), in deze uitdagende tijden.

Het initiatief is voor iedereen van alle leeftijden die zich nu behoefte heeft aan een niet-veroordelend, professioneel luisterend oor. Omdat we allemaal in deze tijden wel ergens mee zitten. Hoe ga je om met het vele alleen zijn, met dat je je vrienden en familie mist, met naast je normale baan ineens docent moeten zijn voor je kind(eren), met een ineens nog veel zwaardere baan, met een constante stroom aan negatief nieuws, met de angst dat je iemand verliest of zelf ziek wordt? Normale, begrijpelijke vragen en reacties in een abnormale situatie. Je bent hierin niet alleen, en je hoeft er niet alleen mee te dealen. Wil je even je hart luchten, er even met iemand over praten, die naar je luistert en met je meedenkt? Registreer je dan in het Bel-me-wel-register voor een (geheel gratis) gesprek.

Wat kun je in het kort verwachten?

  • Binnen 24 uur reactie en een voorstel voor een telefoongesprek;
  • Gesprek van max 30 min;
  • Het is helemaal kosteloos (ook de belkosten nemen wij voor onze rekening);
  • Met iemand die voor haar beroep luistert en adviseert;
  • Met respect voor jouw privacy.

Meer informatie

Initiatief

Het Bel-me-wel-register

Voor wie
Waar
Subsidies

Geen subsidies

Meer initiatieven

Loading...

Initiatief

Verbinding en ZIEN in de stad

Samen de vrijheid vieren

Meer lezen over Verbinding en ZIEN in de stad

Initiatief

Kringloop Muna

Kringloop Muna is de enige en leukste kringloop in Amsterdam Nieuw-West. Kom bij ons schatzoeken, kleding passen, een praatje maken of heerlijke koffie drinken!

Meer lezen over Kringloop Muna

Initiatief

Maak je eigen magazine

Dit project heeft als doel een actieve verbinding tussen jongeren, de gemeenschap en organisaties-ondernemers te stimuleren om de zichtbaarheid te vergroten en kennis over te dragen.

Meer lezen over Maak je eigen magazine
Alle initiatieven bekijken

Login om verder te gaan

Hou mij op de hoogte



Cancel