Spring naar inhoud

Online Juridisch Advies

Toegevoegd op: 26 april 2020 De Stichting Rechtswinkel Bijlmermeer biedt tijdens Corona gratis juridisch advies voor o.a. Bestuurs-, Privaat-, Arbeids- & Huurrecht.

De Stichting Rechtswinkel Bijlmermeer is een vrijwilligersorganisatie die gratis juridisch hulp verleend aan Amsterdammers. Vanwege het coronavirus en de maatregelen vanuit het RIVM zullen wij tot 1 juni geen fysieke spreekuren houden. Wij betreuren dit erg en willen graag op een andere manier toch juridische hulp kunnen aanbieden. 

De Stichting Rechtswinkel Bijlmermeer zal daarom advies geven op juridische vragen.

Wanneer u een juridische vraag heeft kunt u naar het onderstaande emailadres een bericht versturen. Leg zo concreet en helder mogelijk uit wat uw juridische vraag/probleem is en benoem de relevante (juridische) feiten. Wanneer uw vraag hieraan niet voldoet kunnen wij deze helaas niet beantwoorden.

Elke maandag zullen de vragen onder onze rechtswinkeliers verdeeld worden en wij zullen proberen binnen een week een advies te geven. Dit kan echter wanneer het druk is ook langer duren.

Het betreft slechts een advies en wij zullen geen zaken innemen. Dit betekent dat wij geen brieven zullen schrijven naar instanties of bezwaarschriften zullen schrijven. De rechtswinkeliers zullen zo veel mogelijk hun best doen om uit te leggen hoe u het beste te werk zal kunnen gaan.

Wij hopen dat het goed met u gaat en dat u gezond bent. Hopelijk zien wij elkaar snel weer tijdens de spreekuren!

Meer informatie

Initiatief

Stichting Rechtswinkel Bijlmermeer

Voor wie
Waar
Subsidies

Geen subsidies

Meer initiatieven

Loading...

Initiatief

Maak je eigen magazine

Dit project heeft als doel een actieve verbinding tussen jongeren, de gemeenschap en organisaties-ondernemers te stimuleren om de zichtbaarheid te vergroten en kennis over te dragen.

Meer lezen over Maak je eigen magazine

Initiatief

De Kiesmannen

De Kiesmannen is een creatief bureau dat jongeren activeert rondom maatschappelijke thema’s met meeslepende campagnes, lesprogramma’s en theatershows. Bij verkiezingen lanceren we grote producties om jongeren naar de stembus te krijgen.

Meer lezen over De Kiesmannen

Initiatief

De Zaak Muurbloem

Maakt vrouwen en hun werk zichtbaar en vindbaar in de stad.

Meer lezen over De Zaak Muurbloem
Alle initiatieven bekijken

Login om verder te gaan

Hou mij op de hoogte



Cancel