Spring naar inhoud

KARLos helpt de voedselbank in stadsdeel Zuidoost

Toegevoegd op: 26 april 2020 KARELs Karavaan staat stil en de voedselbanken van Zuidoost krijgen steeds meer vraag. Wij komen weer in beweging en helpen een handje mee.

KARELs KARAVAAN biedt milieuvriendelijke, mobiele oplossingen voor festivals en evenementen in de openbare ruimte. Van elektra tot opslag, van podium tot catering, van vergaderruimte tot backstage.

Met energie uit de zon dankzij de panelen op het dak of in de laadbak. Wil je weten wat deze schone KARAVAAN voor jouw evenement kan betekenen? Check ook even op onze website www.karelskaravaan.nl. 

KARLos is helemaal nieuw en de Karavaan staat stil vanwege de huidige Coronatijd. 
Dennie Armelita is productieleider van KARELs Karavaan bij Moving Arts Project en is een actieve sociaal ondernemer in stadsdeel Zuidoost. In het stadsdeel zijn meerdere voedselbank initiatieven, waar de vraag naar voedselpakketten sinds de Coronatijd dusdanig toeneemt. Er is derhalve behoefte aan extra ondersteuning hierin. KARLos speelt hierop in en helpt de voedselbank bij het (uit)delen van de voedselpakketten. 

KARLos is uitgebreid met een keuken, vanwaar afhaalmaaltijden kunnen worden klaargemaakt. En bezoekers eventueel te kunnen voorzien van koffie, thee en bijvoorbeeld poffertjes. KARLos brengt tevens sfeer en wijst op de geldende Corona maatregelen. 

Heb jij ook een hand hulp nodig bij de voedselbank uitgifte, laat het ons even weten. 

Meer informatie

Initiatief

EDDA business, Moving Arts Project en CoForce

Voor wie
Subsidies

Geen subsidies

Meer initiatieven

Loading...

Initiatief

Maak je eigen magazine

Dit project heeft als doel een actieve verbinding tussen jongeren, de gemeenschap en organisaties-ondernemers te stimuleren om de zichtbaarheid te vergroten en kennis over te dragen.

Meer lezen over Maak je eigen magazine

Initiatief

De Kiesmannen

De Kiesmannen is een creatief bureau dat jongeren activeert rondom maatschappelijke thema’s met meeslepende campagnes, lesprogramma’s en theatershows. Bij verkiezingen lanceren we grote producties om jongeren naar de stembus te krijgen.

Meer lezen over De Kiesmannen

Initiatief

De Zaak Muurbloem

Maakt vrouwen en hun werk zichtbaar en vindbaar in de stad.

Meer lezen over De Zaak Muurbloem
Alle initiatieven bekijken

Login om verder te gaan

Hou mij op de hoogte



Cancel