Spring naar inhoud

Kinderactiviteiten tijdens Corona

Toegevoegd op: 28 april 2020 “MEIVAKANTIE" met Badhuis - knutselen en tekenen heel de maand mei door!

Op elke woensdag en zondag knutselen en tekenen op de stoep met stoepkrijt onder begeleiding, zodat de kinderen verschillende technieken mogen oefenen en zich voorbereiden voor ons Street Art Festival in september. Het thema en tijdstip gaan we elke keer samen met ouders of kinderen bepalen. Het belangrijkste is dat ze uit hun huis naar buiten komen. We gaan werken in kleine groepjes van maximaal 3 kinderen, zodat iedereen op veilige afstand zelfstandig kan werken.

Voor buurtkinderen (van gezinnen met een laag inkomen en stadspashouders) die toch nog thuis blijven hebben we speciale knutselpakketjes die kunnen gratis op afspraak bij ons opgehaald worden of ze kunnen zo nodig door ons aan huis geleverd worden bij de kinderen.

Inschrijven en informaties over tijdstip of eventuele vrijwillig hulp via sylwie.badhuistheater@gmail.com.

Meer informatie

Initiatief

Badhuis Atelier

Contact

Geen contact

Voor wie
Subsidies

Geen subsidies

Meer initiatieven

Loading...

Initiatief

Maak je eigen magazine

Dit project heeft als doel een actieve verbinding tussen jongeren, de gemeenschap en organisaties-ondernemers te stimuleren om de zichtbaarheid te vergroten en kennis over te dragen.

Meer lezen over Maak je eigen magazine

Initiatief

De Kiesmannen

De Kiesmannen is een creatief bureau dat jongeren activeert rondom maatschappelijke thema’s met meeslepende campagnes, lesprogramma’s en theatershows. Bij verkiezingen lanceren we grote producties om jongeren naar de stembus te krijgen.

Meer lezen over De Kiesmannen

Initiatief

De Zaak Muurbloem

Maakt vrouwen en hun werk zichtbaar en vindbaar in de stad.

Meer lezen over De Zaak Muurbloem
Alle initiatieven bekijken

Login om verder te gaan

Hou mij op de hoogte



Cancel