Spring naar inhoud

Dans voor de Deur

Toegevoegd op: 28 april 2020 Interactieve dansperformance voor senioren in en rondom woonzorgcenta die ontspanning, afleiding, steun en troost biedt.

DANS IN CORONATIJD
Dans voor de Deur is een interactieve dansperformance gericht op kwetsbare senioren met of zonder beperking, die zich in een aangepaste woning en veilige woonomgeving bevinden in Amsterdam en nabije omgeving. Voor deze kwetsbare senioren in de woonzorgcentra en voor hun buurtgenoten, die ook gebonden zijn aan social distancing vanwege het Coronavirus en de hieruit voortkomende lockdown, biedt Dance Connects Community speciale dansperformances. 

DANS VOOR DE DEUR
Kleine gevarieerde dansvoorstellingen, opgevoerd in de tuin of voor de deur, om zo dans en muziek naar de mensen toe te brengen in een tijd dat we niet of nauwelijks naar buiten kunnen. Bewoners en buurtbewoners worden uitgenodigd om te komen kijken en mee te doen als dat mogelijk is. Van binnenuit, door het raam, of buiten in de tuin, op het terras, de stoep of balkon. 

ONTSPANNING
De dansvoorstelling biedt qua tempo en sfeer voor ieder wat wils. Er kan meegezongen en gedanst worden, maar ook is er ruimte voor reflectie. Het is een liefdevolle activiteit die mensen in en rondom het verzorgingshuis inspireert en daarnaast ontspanning, afleiding, steun en troost biedt.

INFORMATIE EN BOEKINGEN
Dans voor de Deur kan geboekt worden door verzorgingshuis, welzijnsorganisatie of buurtinitiatief van mei tot en met augustus 2020. Neem bij interesse en/of vragen contact met ons op. Mail naar info@danceconnects.nl of bel met Floortje op 06 19164926.

Meer informatie

Initiatief

Dance Connects

Categorieën
Voor wie
Waar
Subsidies

Geen subsidies

Meer initiatieven

Loading...

Initiatief

Verbinding en ZIEN in de stad

Samen de vrijheid vieren

Meer lezen over Verbinding en ZIEN in de stad

Initiatief

Kringloop Muna

Kringloop Muna is de enige en leukste kringloop in Amsterdam Nieuw-West. Kom bij ons schatzoeken, kleding passen, een praatje maken of heerlijke koffie drinken!

Meer lezen over Kringloop Muna

Initiatief

Maak je eigen magazine

Dit project heeft als doel een actieve verbinding tussen jongeren, de gemeenschap en organisaties-ondernemers te stimuleren om de zichtbaarheid te vergroten en kennis over te dragen.

Meer lezen over Maak je eigen magazine
Alle initiatieven bekijken

Login om verder te gaan

Hou mij op de hoogte



Cancel