Dans voor de Deur

Toegevoegd op 28 april 2020

Interactieve dansperformance voor senioren in en rondom woonzorgcenta die ontspanning, afleiding, steun en troost biedt.

DANS IN CORONATIJD
Dans voor de Deur is een interactieve dansperformance gericht op kwetsbare senioren met of zonder beperking, die zich in een aangepaste woning en veilige woonomgeving bevinden in Amsterdam en nabije omgeving. Voor deze kwetsbare senioren in de woonzorgcentra en voor hun buurtgenoten, die ook gebonden zijn aan social distancing vanwege het Coronavirus en de hieruit voortkomende lockdown, biedt Dance Connects Community speciale dansperformances. 

DANS VOOR DE DEUR
Kleine gevarieerde dansvoorstellingen, opgevoerd in de tuin of voor de deur, om zo dans en muziek naar de mensen toe te brengen in een tijd dat we niet of nauwelijks naar buiten kunnen. Bewoners en buurtbewoners worden uitgenodigd om te komen kijken en mee te doen als dat mogelijk is. Van binnenuit, door het raam, of buiten in de tuin, op het terras, de stoep of balkon. 

ONTSPANNING
De dansvoorstelling biedt qua tempo en sfeer voor ieder wat wils. Er kan meegezongen en gedanst worden, maar ook is er ruimte voor reflectie. Het is een liefdevolle activiteit die mensen in en rondom het verzorgingshuis inspireert en daarnaast ontspanning, afleiding, steun en troost biedt.

INFORMATIE EN BOEKINGEN
Dans voor de Deur kan geboekt worden door verzorgingshuis, welzijnsorganisatie of buurtinitiatief van mei tot en met augustus 2020. Neem bij interesse en/of vragen contact met ons op. Mail naar info@danceconnects.nl of bel met Floortje op 06 19164926.

Applaudiseer voor dit initiatief

Deel dit initiatief

Potje balkon bingo organiseren.

Goed bezig! Kan jouw initiatief hulp gebruiken?

Stuur je initiatief in

Login om verder te gaan

Hou mij op de hoogteCancel