Spring naar inhoud

Schuif online aanTafel!

Toegevoegd op 4 mei 2020

Een gesprek met andere vrouwen om inspiratie op te doen, tips en adviezen uit te wisselen, en stil te staan bij wat jij nodig hebt nu.

De kans is groot dat jouw leven sinds 15 maart op veel manieren is veranderd. De maatregelen om de verspreiding van corona tegen te gaan hebben veel invloed, zowel thuis als op het werk. Voor iedereen brengt deze periode veel veranderingen met zich mee. We merken dat jullie, hoewel dat fysiek moeilijker is, graag met elkaar in gesprek blijven. Om te praten over wat deze periode voor je betekent, om te delen dat je soms misschien wel met je handen in het haar zit en je afvraagt hoe lang dit nog gaat duren, of om juist misschien inspiratie uit te wisselen over mooie initiatieven die er om je heen ontstaan. Alles kan besproken worden. Niets is gek. 

Daarom start WOMEN Inc. met online aanTafel gesprekken. Een online aanTafel gesprek is een videogesprek waarbij maximaal 5 vrouwen bij elkaar aanTafel zitten, onder begeleiding van een gespreksleider die ook haar verhaal vertelt. Je bespreekt elkaars vragen en doorloopt daarbij 7 stappen. Je komt samen snel tot de kern en geeft elkaar tips en adviezen, waardoor jij even stilstaat bij wat jij in deze tijd nodig hebt. Je gaat weg met inspiratie, goede energie en nieuwe ideeën! Heel simpel en het brengt je altijd wat nieuws.

Wil jij in gesprek over wat deze situatie met jou doet? Meld je dan gratis aan! https://www.womeninc.nl/agendaitem/online-aantafelsessies/

Applaudiseer voor dit initiatief

Deel dit initiatief!

Uitgelichte initiatieven

Bekijk alle initiatieven

Potje balkon bingo organiseren.

Goed bezig! Kan jouw initiatief hulp gebruiken?

Stuur je initiatief in

Login om verder te gaan

Hou mij op de hoogteCancel