Spring naar inhoud

Eberhardjes voor Amsterdam

Toegevoegd op: 4 mei 2020 Mooie mensen, organisaties en initiatieven maken kans op een kilo Eberhardjes, de koekjes van verbinding. Aanmelden kan via de website.

Het zijn zware tijden voor veel Amsterdammers. Vanwege het Corona-virus moeten Amsterdamse (horeca)ondernemers hun zaak nog gesloten houden en moeten Amsterdamse opa’s en oma’s hun kinderen en kleinkinderen al weken missen. Gelukkig zet een grote groep Amsterdammers zich vrijblijvend in om anderen te helpen. Om zoveel mogelijk Amsterdammers een hart onder de riem te steken, nodigen we je uit om ons te laten weten wie er wat jou betreft een ‘Eberhardje onder de riem’ verdient. Meld via het aanmeldformulier op de website de persoon of de organisatie aan die wij (gratis!) een kilo (100 stuks) Eberhardjes mogen brengen. De actie loopt tot 1 juni 2020.

Meer informatie

Initiatief

Stichting Eberhard voor Amsterdam

Categorieën
Voor wie
Waar
Subsidies

Geen subsidies

Meer initiatieven

Loading...

Initiatief

Maak je eigen magazine

Dit project heeft als doel een actieve verbinding tussen jongeren, de gemeenschap en organisaties-ondernemers te stimuleren om de zichtbaarheid te vergroten en kennis over te dragen.

Meer lezen over Maak je eigen magazine

Initiatief

De Kiesmannen

De Kiesmannen is een creatief bureau dat jongeren activeert rondom maatschappelijke thema’s met meeslepende campagnes, lesprogramma’s en theatershows. Bij verkiezingen lanceren we grote producties om jongeren naar de stembus te krijgen.

Meer lezen over De Kiesmannen

Initiatief

De Zaak Muurbloem

Maakt vrouwen en hun werk zichtbaar en vindbaar in de stad.

Meer lezen over De Zaak Muurbloem
Alle initiatieven bekijken

Login om verder te gaan

Hou mij op de hoogte



Cancel