Spring naar inhoud

ZO! Samen sterk

Toegevoegd op: 6 mei 2020 Wij willen de ondernemers in zuid oost met elkaar in contact brengen en kennis en informatie delen.

ZO! samen sterk

 
Beste ondernemer/professional,
 
Op donderdag 14 mei organiseren ZZP Zuidoost en Uprise ZO gezamenlijk een zoom-meeting voor ondernemers uit Zuidoost. De meeting is tussen 19u00 en 20u00. Ook wij ondernemers uit Zuidoost merken de veranderingen van de coronacrisis, zo bleek wel tijdens onze eerste zoom-meeting met jullie op donderdag 23 april. Voor sommigen valt al het werk weg, terwijl anderen drukker zijn dan ooit. Velen hebben hun werk zo aangepast, dat zij toch kunnen overleven als ontwikkelaar.
 
 ZO! samen sterk 
Wat ons opviel vorige keer: we kunnen elkaar versterken in Zuidoost! Met het uitbesteden van werk aan elkaar, met het delen van expertise, middelen en ervaring en met het inzetten van ons collectieve netwerk. Wil jij hieraan mee doen en jezelf én de wijk omhoog liften tijdens deze crisis? Doe mee en log in op donderdag 14 mei, vanaf 18u45 (start 19u00). 
 
 

Meer informatie

Initiatief

UpriseZO

Website www.uprisezo.nl
Contact

Geen contact

Categorieën
Voor wie
Subsidies

Geen subsidies

Meer initiatieven

Loading...

Initiatief

Maak je eigen magazine

Dit project heeft als doel een actieve verbinding tussen jongeren, de gemeenschap en organisaties-ondernemers te stimuleren om de zichtbaarheid te vergroten en kennis over te dragen.

Meer lezen over Maak je eigen magazine

Initiatief

De Kiesmannen

De Kiesmannen is een creatief bureau dat jongeren activeert rondom maatschappelijke thema’s met meeslepende campagnes, lesprogramma’s en theatershows. Bij verkiezingen lanceren we grote producties om jongeren naar de stembus te krijgen.

Meer lezen over De Kiesmannen

Initiatief

De Zaak Muurbloem

Maakt vrouwen en hun werk zichtbaar en vindbaar in de stad.

Meer lezen over De Zaak Muurbloem
Alle initiatieven bekijken

Login om verder te gaan

Hou mij op de hoogte



Cancel