Spring naar inhoud

Help 'n Happie

Toegevoegd op: 12 mei 2020 Met jouw donatie koken restaurants die anders stilstaan lekkere maaltijden voor mensen die het nu goed kunnen gebruiken.

Help 'n Happie is een crowdfundingsactie gestart in Amsterdam Oost waarmee Bar Botanique op 19 mei voor de zorghelden van het OLVG Oost heerlijke maaltijden bereidt.

Help 'n Happie is een vrijwillig initiatief gestart in Amsterdam tijdens de corona crisis waarmee inmiddels meer dan 1.000 mensen (zorgpersoneel, ouderen, arme gezinnen) blij zijn gemaakt met een maaltijden. Door middel van crowdfunding brengen wij donateur, restaurant and held bij elkaar en helpen degenen die een steuntje in de rug in deze tijden kunnen gebruiken. 

Meer informatie

Initiatief

Sophia van der Kolk

Categorieën
Voor wie
Subsidies

Geen subsidies

Meer initiatieven

Loading...

Initiatief

Kringloop Muna

Kringloop Muna is de enige en leukste kringloop in Amsterdam Nieuw-West. Kom bij ons schatzoeken, kleding passen, een praatje maken of heerlijke koffie drinken!

Meer lezen over Kringloop Muna

Initiatief

Maak je eigen magazine

Dit project heeft als doel een actieve verbinding tussen jongeren, de gemeenschap en organisaties-ondernemers te stimuleren om de zichtbaarheid te vergroten en kennis over te dragen.

Meer lezen over Maak je eigen magazine

Initiatief

De Kiesmannen

De Kiesmannen is een creatief bureau dat jongeren activeert rondom maatschappelijke thema’s met meeslepende campagnes, lesprogramma’s en theatershows. Bij verkiezingen lanceren we grote producties om jongeren naar de stembus te krijgen.

Meer lezen over De Kiesmannen
Alle initiatieven bekijken

Login om verder te gaan

Hou mij op de hoogte



Cancel